pierrotlefou Postat Martie 28, 2020 Share Postat Martie 28, 2020 Acum 10 ore, ianachim a spus: Am furat startul..... azi am ajuns aici... FullSizeRender.mov Targoviste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 28, 2020 Autor Share Postat Martie 28, 2020 Acum 59 minute, pierrotlefou a spus: Targoviste... Iep Voi clar nu ati citit 1 90 de ani motociclisti pe astia ii trec sigur de filtre ca le explic ca suntem un grup PE ULTIMUL DRUM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 28, 2020 Share Postat Martie 28, 2020 Acum 42 minute, ianachim a spus: Iep Voi clar nu ati citit 1 90 de ani motociclisti pe astia ii trec sigur de filtre ca le explic ca suntem un grup PE ULTIMUL DRUM Cam cinic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 28, 2020 Autor Share Postat Martie 28, 2020 Acum 2 ore, pierrotlefou a spus: Cam cinic CINIC e ca platim niste bani la fondul de sanatate si unii ii baga in buzunar azi pass cu iesirea ca abia am terminat job si este tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 28, 2020 Share Postat Martie 28, 2020 Si mie mi s-au aliniat altfel "planetele", acum 5-10 min. am ajuns acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate