Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Upsss, am ajuns la ora de confesiuni sexuale? :blink: :unsure: if it makes you happy :ok:

Bwahahaha...n-ai replici si o dai in chestii secsuale? Ce frustrari ai tu, mah copile?

Haaai, vino la o spovedanie; promit sa-mi iau rochita lunga si sa te ascult cuminte :unsure:

BTW, insemana ca tu, prin postul ala stupid cu biblia ateilor, faceai referiri subtile la phootay..ma sarmane, cauta-ti femeie si lasa fanteziile religioase cu "tuchscrean"-uri :banana:

Editat de shiva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur pentru tine, dupa faza cu "de la "tuchscrean" mi se trage" avem impresia ca esti "confuz". :makeout:

saracu'...mai baga o fisa. :rolleyes:

dialog: EU-rad de tine ("tuchscrean")

TU-"invidiosule"

EU-"de la tuchscrean mi se trage"

TU- frectie la picior de lemn, ca te duce mintea la pooli si secsuri cu preoti..U R SMART. Ramai la stadiul de TUCHSCREAN :moto:

TUCHSCREAN

TUCHSCREAN

Asa se-ntampla cand vrei sa faci pe desteptul...tuchscrean :laugh:

TUCHSCREAN,

continuam maine :wave:

Si sa nu uit chintesenta inteligentei tale de crestin practicant: TUCHSCREAN!

Editat de shiva
Link spre comentariu

Un lucru e cert, confirmat si re-confirmat de-a lungul istoriei maimutelor fara par - toate fenomenele si manifestarile fizice neintelese erau atribuit unei (unor) fiinte supranaturale, ca era vorba de tunet, fulger, cutremur, formarea pamantului, soarele, celelalte planete, universul in totalitatea lui (asa cum este el inteles acum) si lista va continua pe viitor, cu siguranta. S-a ajuns de la "tunetul e de la dumnezeu, care e manios" la "dumnezeu a creat big bangul, ca de la big bang incolo nu mai putem contesta fizica, dar big bangul nu poate fi descris cu fizica actuala, deci e de la dumnezeu". Dupa ce se va explica pe de-a-ntregul care-i treaba si cu big bangul (incet incet se va ajunge si in punctul respectiv) si se va demonstra ca big bangul a avut loc datorita fenomenului X si legaturii cauzale Y, clerul va face o noua fandare si va zice "ok, cu big bangul am insangerat-o, dar fenomenul X si legatura cauzala Y sunt sigur de la dumnezeu, ca astea nu pot fi explicate altfel". Si peste 200 de ani alta fandare si tot asa.. Ce e important e ca, pe masura ce informatia circula mai repede si educatia creste, procentul celor care cred in spiridusi si zane scade. Tic-tac, tic-tac..

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

...mai baga o fisa

Ti se potrivea o melodie de la Rammstain ...dar nu are sens, deja sunt off-topic.

Contiuna. :bigstar:

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

Ti se potrivea o melodie de la Rammstain ...dar nu are sens, deja sunt off-topic.

Contiuna. :bigstar:

Nu am auzit in viata mea de vreo formatie "RammstAin".

Vad ca ai o mica obsesie sau frustrare secsuala. Foloseste-te de Biblie sa te stergi la gura.

Puszi

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin
...la "dumnezeu a creat big bangul, ca de la big bang incolo nu mai putem contesta fizica, dar big bangul nu poate fi descris cu fizica actuala, deci e de la dumnezeu". Dupa ce se va explica pe de-a-ntregul care-i treaba si cu big bangul ...

Ceea ce e cel mai important, e ca tu stiica nu a fost dumnezeu. :ok:

Link spre comentariu

Un lucru e cert, confirmat si re-confirmat de-a lungul istoriei maimutelor fara par - toate fenomenele si manifestarile fizice neintelese erau atribuit unei (unor) fiinte supranaturale, ca era vorba de tunet, fulger, cutremur, formarea pamantului, soarele, celelalte planete, universul in totalitatea lui (asa cum este el inteles acum) si lista va continua pe viitor, cu siguranta. S-a ajuns de la "tunetul e de la dumnezeu, care e manios" la "dumnezeu a creat big bangul, ca de la big bang incolo nu mai putem contesta fizica, dar big bangul nu poate fi descris cu fizica actuala, deci e de la dumnezeu". Dupa ce se va explica pe de-a-ntregul care-i treaba si cu big bangul (incet incet se va ajunge si in punctul respectiv) si se va demonstra ca big bangul a avut loc datorita fenomenului X si legaturii cauzale Y, clerul va face o noua fandare si va zice "ok, cu big bangul am insangerat-o, dar fenomenul X si legatura cauzala Y sunt sigur de la dumnezeu, ca astea nu pot fi explicate altfel". Si peste 200 de ani alta fandare si tot asa.. Ce e important e ca, pe masura ce informatia circula mai repede si educatia creste, procentul celor care cred in spiridusi si zane scade. Tic-tac, tic-tac..

"Tru" :crack: tot ce nu intelegem inca e mana lui Dumnezeu si tot asa pana cand dumnezeu va fi tot mai mic. Oricum pt crestini tot timpul va exista o scuza si un raspuns la orice contraargument "they got it all covered" , Dumnezeu e un fel de Chuck Norris :D

Link spre comentariu

Fals, nu stiu ca nu a fost nenea cu barba alba, ci aleg sa nu imi asum atitudinea defetista a celor care spun ca "sigur" e dumnezeu, singurul lor argument fiind nivelul de (ne)cunoastere dintr-un anumit moment al istoriei, nivel care evident este limitat absolut tot timpul. In ipoteza in care omenirea n-o sa auto-distruga la un moment dat, se va ajunge la un asemenea progres tehnologic incat teleportarea, de exemplu, o sa para o prastie la momentul respectiv. Dar chiar si atunci vor exista lucruri neintelese pe deplin, adica o nisa in care se ascunde acelasi dumnezeu, care a fost redus la o importanta (in sens creationist) atat de mica incat ti-e si mila de el. Dumnezeu n-a mai creat tunetul, nici atmosfera si fenomenele din ea care declanseaza tunetul, nici pamantul care tine atmosfera, nici steaua care a devenit supernova si din care s-a format soarele si pamantul, nici big bangul, nici pre-big bangul, nici pre-pre-big bangul si tot asa, ci a creat pre-pre-pre-...-pre-big bangul, unde numarul de "pre" este definit de nivelul cunoasterii la momentul respectiv. Deci nu spun ca stiu ca n-a fost dumnezeu, ci ca mi-e imposibil sa nu observ un trend. Asta lasand la o parte alte consideratii ce tin exclusiv de religie si nu de argumente logice.

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@jo.

"Fals, nu stiu ca nu a fost nenea cu barba alba, ci aleg sa nu imi asum atitudinea defetista a celor care spun ca "sigur" e dumnezeu,"

Odata spui ca NU STII apoi spui ca STII. Coerenta logica ar trebui sa fie o caracteristica fundamentala a omului care se considera "rational".

"singurul lor argument fiind nivelul de (ne)cunoastere dintr-un anumit moment al istoriei, nivel care evident este limitat absolut tot timpul."

Adica sunt eu de vina ca nu esti tu in stare sa-ti demonstrezi credinta?

Parca asta era logica ateista cand era vorba de a "li se demonstra existenta lui dumnezeu" :grinbandit:

"In ipoteza in care omenirea n-o sa auto-distruga la un moment dat, se va ajunge la un asemenea progres tehnologic"

Cu siguranta se va mai crea inca un "iPad"? :P Ce tare. Omul nou va fi fericit.

"Dar chiar si atunci vor exista lucruri neintelese pe deplin, adica o nisa in care se ascunde acelasi dumnezeu, care a fost redus la o importanta (in sens creationist) atat de mica incat ti-e si mila de el."

Asta face parte din dogma scientista? Interesant.

"Deci nu spun ca stiu ca n-a fost dumnezeu, ci ca mi-e imposibil sa nu observ un trend."

Si mie la fel, acum depinde unde vrei sa te pozitionezi sa poti observa trendul :D

Link spre comentariu

Richard Dawkins' weasels beat random monkeys to Shakespeare's work.

What Anderson has really shown is that a lot of very carefully supervised monkeys can eventually bang out fragments that cover a substantial proportion of Shakespeare's text, and we've now got the computing power to make virtualizing that process a manageable task. But we're not yet at the point where we've got enough computing power to make enough virtual monkeys so that one of them will likely be able to spit out more than a fragment in a single go.

Funny.

Link spre comentariu

@jo. bla bla bla

Nene esti un troll de manual. Bâigui de "coerenta logica" in aceeasi propozitie in care ma acuzi ca am spus ca "stiu" si "nu stiu" in aceeasi respiratie? Mai citeste o data, de data asta fara sa reciti psalmii in acelasi timp, e recunoscut faptul ca religia atenteaza la facultatile de la etaj, tu esti cel care ar tb sa-si verifice firul logic.

Si e de-a dreptul mirobolant cum reusesc bigotii de serviciu sa faca "argumente" intru existenta unui dzeu pana si din contra-argumente perfect valide la adresa existentei vreunui dzeu - eu am spus ca e un trend demonstrat de-a lungul timpului faptul ca dumnezeu este restrans intr-un areal din ce in ce mai limitat si astfel mi-e greu sa mai cred in asa ceva, bazandu-ma doar pe faptul ca niciodata cunoasterea nu va atinge o limita superioara si pe povesti de adormit copii spuse de profeti. Tu esti "de acord", continui ideea si spui ca si tu observi un trend, dar depinde de ce parte alegi sa-l privesti. TOPORIZANT!

Intregul tau ultim post te defineste ca troll de manual. Ma opresc, pentru sanatatea mea psihica. Inchei cu niste cuvinte f la obiect:

"Cuvantul «dumnezeu» nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti". "Niciun fel de interpretare, indiferent cat de subtila, nu-mi poate schimba opinia" - Albert Eistein

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@jo.

"Nene esti un troll de manual."

E si asta un aspect al vietii. Cand doi oameni discuta automat unul trebuie sa fie superior.

"Bâigui de "coerenta logica" in aceeasi propozitie in care ma acuzi ca am spus ca "stiu" si "nu stiu""

EU nu te acuz de nimic (nu te mai victimiza) doar am tras o concluzie la cele scrise de tine: "Fals, nu stiu ... " apoi "aleg sa nu imi asum atitudinea defetista a celor care spun ca "sigur" e dumnezeu".

E drept ca lasi o mica portita, insa e interpretabila, asa ca nu da vina pe mine pentru neclaritatea celor spuse de tine.

"tu esti cel care ar tb sa-si verifice firul logic"

Eu nu ma laud cu logica, daca ar fi fost asa m-as fi numit scientist. Ceea ce in nici-un caz nu ma pot numi :rusinica:

"eu am spus ca e un trend demonstrat de-a lungul timpului faptul ca dumnezeu este restrans intr-un areal din ce in ce mai limitat si astfel mi-e greu sa mai cred in asa ceva"

E parerea ta si a cunostintelor tale din clasa a 4a despre religie :D (asta e un mod frumos de a-ti spune ca nu ai cunostinte despre ceea ce critici ;) )

Asa cum matematica din clasa a 4a nu se compara cu matematica din facultate, sa ai pretentia de a intelege Divinitatea cu acele cunostinte din clasa a 4a e hilar :disappointed: (dintr-un anumit punct de vedere).

"Tu esti "de acord", continui ideea si spui ca si tu observi un trend"

Eu ma refeream la cum se vede "trendul" din locul unde sunt eu. Normal ca nu coincide cu al tau, ar fi fost ciudat :P

"Ma opresc, pentru sanatatea mea psihica."

Opreste-te, departe de mine gandul de a pati ceva neplacut.

Cat despre citatul din AE, no comment. Mai bine puneai un citat din Preafericitul Dawkins erai on topic.

Iar in final, ca o apoteoza a elucubratiilor filigranate ateistic iti ursesc noapte buna.

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

Ce ursesti, ma?

Zana mica si zglobie, du-te sa ni se faca dor de tine, macar nu te mai faci de cacao pe aicea.

Link spre comentariu

Mai descretiti-va fruntile nitel, macar cei ne-indoctrinati, discutiile de genul asta, cu parteneri de conversatie de genul "ala", te pot duce la exasperare, pentru ca ti se pare incredibil ca intr-o discutie cu fir logic celalalt sa foloseasca doar argumente ezoterice.

Religion is bullshit - George Carlin

Comic si tragic in acelasi timp.

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@Louis Cyphre

http://www.youtube.com/watch?v=otuAp2Bv_FI

@jo.

Ioi, ce mișto-i clipu cu george cârlan. Mai ai?

http://www.youtube.com/watch?v=2-hPyF0GSkQ

LE.

O intrebare mai ciudata, care e sistemul ierarhic al ateilor?

Intreb pentru ca si comunistii aveau un sistem ierarhic :grinbandit:

Editat de PopaCosmin
Link spre comentariu

Sa faci o biserica ateista e ca si cum ai face un guvern anarhist.

Pentru mine faptul ca poti face asa o biserica e dovada clara ca aceasta institutie(biserica de orice fel) nu are nici o legatura cu dumnezeu.

Link spre comentariu

O intrebare mai ciudata, care e sistemul ierarhic al ateilor?

Intreb pentru ca si comunistii aveau un sistem ierarhic :grinbandit:

Nu este. Fiecare face ce-l taie capu'. Uite, de exemplu io raspund unui imbecil.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic