Sari la conținut

Roger Moore

Membru
  • Număr conținut

    233
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder VS800
  • Numar Moto
    CT-03-TWF

Vizitatori Recenți Profil

1.365 citiri profil

Roger Moore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare lume! Operatia a decurs frumos, acum sunt acasa, si astept sa treaca timpul, sa ma vindec si eu ca sa pot sa zburd din nou. Profit de ocazie pana nu ma ia somnul (ma ia cam des de la o vreme la cate droguri au bagat doctorii in mine) sa multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, atat moral cat si material. A insemnat foarte mult pentru mine. Cand o sa pot sta la verticala, o sa alerg cu berile in mana sa va cinstesc pe toti P.S. : Multumesc sangerete, stiam eu ca dragostea crestina nu ma va lasa tocmai acum
  2. Multam fain de urari fratilor...deja simt cum mi se sudeaza oasele de la picior cand citesc urarile voastre Azi am facut progrese mari... Pana la baie si inapoi (6-7 metri) am facut doar 10 minute in loc de 20
  3. Multumesc Filosofule, multumesc Louis, promit ca ma fac bine si bem o bere impreuna
  4. Nu, multumesc frumos, am o pereche deja, doar eu am nevoie de ele. Pasagerul e ok dupa cum am mai spus, nu are nevoie de carje.
  5. Salutare oameni buni! Anunt ca suntem ok amandoi, eu si pasagerul. Eu am decat glezna rupta si lovituri la ambele maini si picioare (de aici si o durere constanta ce nu prea ma lasa nici sa dorm). Pasagerul e lovit un pic la spate si la genunchi, insa nimic grav. Ca sa raspund un pic la nelamuriri, nu mergeam in paralel cu masina care ne-a lovit, ci ajunsesem in paralel cu ea in momentul cand acesta a virat brusc dreapta si ne-a proiectat pe trotuar, unde ne-am izbit de o masina parcata acolo si am rupt niste stalpi d-aia montati pe bordura. Eu circulam pe banda 1, viteza mica, iar Opelul pe banda a 2-a, cu o viteza si mai mica. Cand am ajuns in dreptul lui a virat brusc peste noi, fara sa se asigure sau sa semnalizeze. Cam asta a fost totul, restul e de la sine inteles: lume adunata, salvare, politie, spital, radiografii, gips, declaratii, etilotest (0.00 si la mine si la sofer)si tot circul aferent. Acum stau cu carjele langa pat si nu ma misc decat pana la baie si inapoi, mai mult nu pot ... Asteptam vesti despre desfasurarea anchetei si judecarea dosarului (fiind soldat cu vatamare corporala, e judecat penal). Multumesc de urari si va doresc tuturor drum bun si asfalt uscat!
  6. Cam de cate persoane e locatia? Ce fel de muzica se asculta? Ce locuri de parcare sunt? La ce ora se inchide?
  7. Aha...da...absolut... E clar... Adica cum? Nu ai spus nimic de fapt. Ce ai vrut sa spui in toate astea? Ca te fapt, ai vrut sa suni sa te interesezi, dar....dar ce? Ti s-a bulit serverul la telefon? Ca daca acel mail s-a pierdut, fetele sunt nesimtite, si tu, petala de floare de colt, inocenta faptura, ai suferit groaznic si erai neajutorat? Ok, daca nu esti tu ala din mail-ul postat de fete, arata tu mailul cu pricina (cenzureaza datele prea personale, sa nu crezi ca te hartuiesc golanii de pe aici de pe forum)...A, ti s-a "sters" mail-ul, ca a picat serverul personal de Gmail...am inteles... Hai mai nene, ne lasi? Crezi ca suntem veniti cu pluta? Aduci o acuzatie, sustine-o si tu cu ceva dovezi. Daca nu, esti doar o nef*&%$a careia ii place sa balacareasca lumea in public, din spatele tastaturii. Singurul care se "chinuie in teorii" esti tu, pentru ca ai facut acuzatii nefondate...doar vorbe. E ca si cum eu te-as acuza de crima, si fara sa aduc nici o dovada in acest sens (victima, arma crimei, locul, data, motivul) iti cer tie sa dovedesti ca nu e asa... Pai nu ti se pare cam absurd? Se pare ca nu, desi ar cam trebui. Faza cu serverul de gmail macane, las-o balta. De la bun inceput puteai sa zici asa: "Bai fratilor, acum ceva timp am avut o treaba cu fetele astea, care trebuiau sa ma ajute cu o chestie, dar ele nu mi-au raspuns la mail, si nici eu nu am sunat, asa ca a ramas treaba neterminata... poate se pricep la ce fac, poate nu, nu am de unde sa stiu, ca la mine din motivele mentionate mai sus, treaba a ramas neterminata." Era mai simplu, si intelegea lumea de la bun inceput ce s-a intamplat. Tu insa, fetita mica, Little Whyny, ai ales sa bocesti aici pe forum ca nu te-au tinut fetele astea in brate, si ai inceput sa le faci in toate felurile, ca asa esti tu educat sa te porti cu fetele... Revino-ti frate, ca esti barbat in toata firea. Cel putin ar trebui sa fii, la 30 de ani ai tai...
  8. Domnule Catalin "Sandulescu-Ene", dumneata nu esti cumva ala de a patit-o prin provincie acum vreun an sau doi, de i-au luat politistii actele in drum si au plecat cu ele? Ca daca imi aduc bine aminte, si atunci sufereai de aceeasi boala, chiar tu ai spus-o: LENEA. Atunci, ca si acum, iti era lene sa te deplasezi sa iti iei actele, iti era lene sa te prezinti in audienta, iti era lene sa faci apel in instanta, iti era lene sa scrii o declaratie (ce amuzat erai cand povesteai ca nu ai vrut sa scrii declaratia pentru ca iti era lene, si au scris-o "papagalii" aia de la politie in locul tau). Se pare ca tie de obicei iti este prea lene ca sa iti pese de "amanuntele" astea legate de lege, si din cauza asta tot ajungi in situatii de genul asta. Pai bai nene, hai sa zicem ca mailul tau sau al fetelor astora nu a ajuns la destinatar (irelevant care dintre destinatari sau expeditori ar fi facut o greseala), si trecea o zi... doua....hai, trei... Nu puteai sa pui mana pe un telefon sa intrebi si tu acolo "Sarumana tanti, am trimis si eu un mail, cred... Ce se mai aude de cazul meu? S-a rezolvat ceva? Mai trebuie ceva? Care e urmatorul pas? Ca imi pasa si mie de soarta mea" Da' tu incepi sa arunci cu kaka precum maimutele in niste domnisoare (smooth playa, gentleman ca tine mai rar) avocate care incercau sa te ajute, pentru ca tu esti suficient de neajutorat incat sa nu stii sa folosesti serviciul telefoniei mobile pus la dispozitie de tehnologia moderna... Parca esti o virgina d-aia care nu vrea ea sa sune prima pe baiatul ala simpatic de la clasa vecina, ca sa nu creada ca e curva. Rezolva-ti frate problemele ca un barbat, nu te mai smiorcai ca o fetita, ca te rade lumea. LITTLE Wayne indeed... buhuhu... Bea o bere si revino-ti, barbate.
  9. Fratilor, intreb si eu pe aici, ca nu stiu pe unde: Cine e solista asta? http://toothteeth.tumblr.com/post/4046410423 Cum o cheama? Cum se numeste piesa? Am apucat sa vad doar cateva secvente din videoclipul asta, si atat. Nu am dupa ce criterii sa o caut pe goagal, poza nu da rezultate pe tineye.com, nu stiu cum sa dau de ea si imi sta pe creieri de vreo 2 zile. Din ce am apucat sa vad din videoclip, tipa canta la un moment dat pe WC, cu chilotii in vine, si mai apare un alb foarte amuzant de baga niste rap, iar pe fundal are niste desene alb/negru... Careva, vreo idee?
  10. Nea Nicule, eu nu sunt in masura sa dau sfaturi legate de ABS, pentru ca eu am mobra veche, fara asa ceva. Insa pot spune un lucru, si sunt sigur ca majoritatea vor fi de acord cu mine in aceasta privinta: echipamentul este sfant. Indiferent daca iti iei ceva cu ABS sau fara, indiferent de cat de bine stii sa franezi, indiferent de cat de preventiv o sa conduci, sansele sunt foarte mari sa cazi la un moment dat, indiferent de motiv. Atunci, doar norocul imprejurarilor si echipamentul de pe tine te salveaza. Un exemplu e asta: /index.php?...t&p=2756266 In situatia asta nu prea aveam ce face cu ABS, C-ABS, parasuta, sau pelerina lu' Superman. Am cazut (foarte usor, ce e drept, dar exemplul e relevant) si nimic nu putea sa schimbe asta. Asa ca ia-ti matale echipament complet, si pe urma iesi la plimbare sa testezi ABS-ul, cu un plus important de siguranta. Eu iti urez asfalt uscat si o viata lunga si frumoasa pe motocicleta.
  11. Roger Moore

    Suzuki Intruder

    Salutare oameni buni! Caut si eu niste suporturi laterale pentru coburi, de pus pe un Intruder vs800. Daca are careva si vrea sa le dea, lasati-mi si mie un PM va rog. Bafta si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...