Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator Gromovnik

A tine cont mai inseamna printre altele a lua in consideratie ceva..

Acum sa-ti explic ce inseamna a lua in consideratie. Consideratie maiinseamna si a avea in vedere, a tine seama..

Digg?

Ceea ce nu fac cu tine.. nu tin seama de absolut nicio fraza scrisa de tine pentru ca esti un nimeni si un nimic si aici si probabil si in viata de zi cu zi.

I dig? Do you dig? And if you do, what are you digging?

Daca nu iei in consideratie nimic din ce spun eu (un nimeni si un nimic) si nu ti seama de nici o fraza scrisa de mine, atunci de ce-mi raspunzi? Vei ramane socat: pt. ca iei in consideratie si tii seama de postarile mele. QED.

Genele saltarete: http://en.wikipedia.org/wiki/Jumping_genes Cica a luat tanti aia, de le-a descoperit (pe cand multi nici nu erau pe lume), chiar premiul Nobel pt. asta, dar banuiesc ca aia toti au conspirat impreuna cu mine, din buna vreme, ca sa exasperam candva jmecherii pe un forum insignifiat de motociclism. :crack:

Apoi, draga UFO, daca nu tii seama de nimeni si de nimic, pe ce-ti bazezi tu inalta-ti cultura si eruditie? Pe forum? Macar pe Discovery Channel?

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator 9fingers

How about this, my "educated" chum? http://sciencecastle.com/sc/index.php/home/genetics_proof_evolution_fishes Turbo... LOL Jumping genes, adica "gene saltarete" si alte surse de amuzament pt. tine.

Stiu ca faci "un efort deosebit", dar el, in afara de buna intentie, nu este suficient. Trebuie mai mult randament, decat poti tu da.

Nu stiu ce-ti imagienzi tu ca spune acel articol, de pe un site de divertisment. "Jumping genes" e un termen banal in biologia moleculara, se refera latranspozoni sau generic la transferul de material genetic "pe orizontala".

Turbo-evolutie e o idiotienie care presupun ca apare doar in desene animate (ori siteuri de IDioti), la fel si "specii complet evoluate" - un nonsens care nu arata decat ca cel care foloseste asa un termen nu a inteles absolut nimic din evolutionism.

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Raspund dar nu iau in consideratie... nu tin seama... intelegi?

Ce sa inteleg? Ca te exprimi mototolind cuvintele, ca o baba fara proteza?

Nu stiu ce-ti imagienzi tu ca spune acel articol, de pe un site de divertisment. "Jumping genes" e un termen banal in biologia moleculara, se refera latranspozoni sau generic la transferul de material genetic "pe orizontala".

Turbo-evolutie e o idiotienie care presupun ca apare doar in desene animate (ori siteuri de IDioti), la fel si "specii complet evoluate" - un nonsens care nu arata decat ca cel care foloseste asa un termen nu a inteles absolut nimic din evolutionism.

Nu-mi imaginez nimic, pt. ca stiu ce spune.

Pana nu dovedesti ca apare doar in desene animate si pe site-uri de idioti, presupunerea ta este dovada de lipsa oricarei vointe de educare, chiar autoeducare, pt. ca daca-i dai un google poti invata ceva.

Daca nici dovezile stiintifice nu va multumesc, atunci am avut dreptate cand sustineam ca voi doar CREDETI si nu prea stiti nimic. Atei, credinciosi, nu conteaza. Ambele tabere de aici CRED, fara habar. (vezi ce-am ingrosat cu rosu in postarea ta: nu stiu, presupun...)

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

@ Gromovnik: din ce am citit pe diagonala am inteles ca tu esti pagan.Tu in ce crezi sau nu crezi? Tu nu ai o un "cod moral"?

@Cesar: Ce vrei sa demontrezi cu datatarea cu C-14? Iara trolezi si zici ca pamantul are doar 6000 de ani?

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

@ Gromovnik: din ce am citit pe diagonala am inteles ca tu esti pagan.Tu in ce crezi sau nu crezi? Tu nu ai o un "cod moral"?

Daca citeai mai atent, se putea vedea afirmatia-mi conform careia nu intru in amanunte, pt. ca e treaba mea si nu priveste pe nimeni. Oricum, baietii vor trage concluziile care le convin lor si nu vor intelege nimic din ce as avea eu de zis pe subiectul asta, fiind un subiect mult mai complex, decat cel de fata.

Dar, hai sa fiu darnic: nu cred, ci sunt convins de natura si de legile naturale. Morala si etica sunt institutii umane, modificabile chiar radical in spatiu si timp, fiind de nici o importanta pt. mine.

"Cod moral", la modul democratico-plebeu, nu am. De ce ar trebui sa-l am? Ca sa ma comport ca "dujmanii" mei? LOL

Apoi, nu fac prozelitism si am mai zis asta. Nici exibitionist nu sunt. Las ateii si credinciosii sa faca toate astea.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Daca nici dovezile stiintifice nu va multumesc, atunci am avut dreptate cand sustineam ca voi doar CREDETI si nu prea stiti nimic. Atei, credinciosi, nu conteaza. Ambele tabere de aici CRED, fara habar. (vezi ce-am ingrosat cu rosu in postarea ta: nu stiu, presupun...)

Asta e maxima.

1) Linkul folosit de tine e pt un site comercial. Unde ai citit un articol de presa. LOL dovezi stiintifice?

2) Daca aveai impresia ca era un studiu, din vreun jurnal stiintific, care dovedea "turbo-evolutia" atunci ai gasit un mod absurd prin care sa-ti sustii ineptia, cum ca evolutionismul ar fi fost dovedit fals. How to shoot yourself in the foot.

3) "Jumping genes" sunt o banalitate de mult timp.

4) Viteza cu care diverse specii se adapteaza variaza enorm, fiind documentate nenumarate cazuri.

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Asta e maxima.

1) Linkul folosit de tine e pt un site comercial. Unde ai citit un articol de presa. LOL dovezi stiintifice?

2) Daca aveai impresia ca era un studiu, din vreun jurnal stiintific, care dovedea "turbo-evolutia" atunci ai gasit un mod absurd prin care sa-ti sustii ineptia, cum ca evolutionismul ar fi fost dovedit fals. How to shoot yourself in the foot.

3) "Jumping genes" sunt o banalitate de mult timp. Viteza cu care diverse specii se adapteaza variaza enorm, fiind documentate nenumarate cazuri.

Stiam c-o sa-ti placa.

1) eu citesc carti, nu site-uri, dar sunt convins ca pe tine nimic nu te-ar multumi, asa ca nu ma mai agit si nici nu simt nevoia, asa cum o simtiti voi, sa va dovedesc nimic. Doar conversam.

2) de ce nu ma ignori tu frumusel, daca-ti deranjez cercurile in halul asta?

3) o banalitate care, daca te informai, cam demoleaza darwinismul. Banuiesc ca nu te-ai informat nici de darwinism cum e. Stiu ca-i mult cerut, dar daca nu faci nici asta, ramai la sfaturi mecanice pe altundeva.

Macar ii este cuiva clar ca palavrageala asta nu va convinge pe nimeni de nimic? Barem atat, daca de mai mult nu e loc...

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Nu contenesc ca ma minunez cum cei mai putin educati (sau inzestrati) sunt cei mai eficienti in a crede si raspandi genul asta de "misconceptions". Ca si cum prostia ar fi un agent viral. Mai ales acum cand orice prostanac are acces la internet.

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Nu contenesc ca ma minunez cum cei mai putin educati (sau inzestrati) sunt cei mai eficienti in a crede si raspandi genul asta de "misconceptions". Ca si cum prostia ar fi un agent viral. Mai ales acum cand orice prostanac are acces la internet.

De ce nu faci tu atunci - o, prea-inzestratule! - un studiu stiintific pe tema asta si poate capeti un premiu, sau macar o acadea?

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Exact asa faci tu amice.

Te inseli, pruncule: tu te exprimi jalnic, eu doar peste capacitatea-ti de intelegere. :peace:

Dar ce-ar fi sa lasati subiectul "povre moi" si sa revenim la ateism? Zic eu ca ar fi ceva...

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Enter... memes :) Si-au inceput viata pe cei mai prosti oameni de pe planeta... si singurii la vremea aia.

iar acum sint mai ceva ca zombii

Stiu ca eroul asta de legenda m-a blocat, dar asta merita o specificare:

"A meme (11px-Loudspeaker.svg.png /ˈmm/; meem)[1] is "an idea, behavior or style that spreads from person to person within a culture."A meme acts as a unit for carrying cultural ideas, symbols or practices, which can be transmitted from one mind to another through writing, speech, gestures, rituals or other imitable phenomena. Supporters of the concept regard memes as cultural analogues to genes in that they self-replicate, mutate and respond to selective pressures."

...ca sa lamurim termenii. Nu mai credeti orice tampenie,, doar pt. ca-i pe net.

Mai ales acum cand orice prostanac are acces la internet.

Involuntar, aici chiar ai perfecta dreptate.

Link spre comentariu

@Grovomnik ai putea fi un material didactic sau studiu de caz foarte bun pentru facultatea de psihiatrie si sau psihologie...

Un epic fail adevarat merita sa-ti fie sapat putin in trecut probabil ceva traume??? in copilarie?

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

1) eu citesc carti, nu site-uri, dar sunt convins ca pe tine nimic nu te-ar multumi, asa ca nu ma mai agit si nici nu simt nevoia, asa cum o simtiti voi, sa va dovedesc nimic. Doar conversam.

2) de ce nu ma ignori tu frumusel, daca-ti deranjez cercurile in halul asta?

3) o banalitate care, daca te informai, cam demoleaza darwinismul. Banuiesc ca nu te-ai informat nici de darwinism cum e. Stiu ca-i mult cerut, dar daca nu faci nici asta, ramai la sfaturi mecanice pe altundeva.

1) Daca vrei sa conversezi nu mai mintii. Ori chiar esti atat de prost incat nu realizezi ca folosesti absolut arbitrar termenii. Tocmai ne-ai mai dat un exemplu " dovezi stiintifice".

2) Prostia trebuie combatuta, daca ar fi facut la fel si persoanele din jurul tau, nu ajungea iazi in halul asta.

3) Darwinismul nu mai este cun termen de actualitate de prin anii '30. Modern evolutionary synthesis sau evolutionismul modern (altceva decat darwinism) a progresat enorm de atunci. Daca citeai orice articol de specialitate, macar din ultimii 60 ani, ai fi fost in stare sa faci distinctia asta.

In fizica daca confunzi mecanica clasica cu cea relativista rad si copiii de liceu de tine. Aceasi greseala o faci si aici, fara macar sa sesizezi.

Transpozonii nu demonteaza nimic, sunt un simplu mecanism de transfer genetic, ca multe alte mecanisme.

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

@Grovomnik ai putea fi un material didactic sau studiu de caz foarte bun pentru facultatea de psihiatrie si sau psihologie...

Un epic fail adevarat merita sa-ti fie sapat putin in trecut probabil ceva traume??? in copilarie?

Psihologia si psihiatria nu numai ca nu sunt acelasi lucru, ci nici macar nu se aseamana, prima fiind un rahatzel, iar a doua o ramura a stiintei. Banuiesc ca spre psihiatrie bateai.

Pai daca nici macar TU nu sti de unde mi se trage, nimeni n-o sa stie...

Parca ziceam ca nu sunt eu subiectul, ci ateismul. Sa nu faceti vreo obsesie, ca-i "buba"... LOL

Link spre comentariu

In timp ce ma bufnise risul de ce citeam mai sus cautam fix sintagma asta. Cum sa arati ca nu ai inteles nimic decit citind o definitie care iti nulifica punctul de vedere si sa iti umfli pieptul ca ai zis-o... Epic fail curat fara drept de apel.

Un epic fail adevarat

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

1) Daca vrei sa conversezi nu mai mintii. Ori chiar esti atat de prost incat nu realizezi ca folosesti absolut arbitrar termenii. Tocmai ne-ai mai dat un exemplu " dovezi stiintifice".

2) Prostia trebuie combatuta, daca ar fi facut la fel si persoanele din jurul tau, nu ajungea iazi in halul asta.

3) Darwinismul nu mai este cun termen de actualitate de prin anii '30. Modern evolutionary synthesis sau evolutionismul modern (altceva decat darwinism) a progresat enorm de atunci. Daca citeai orice articol de specialitate, macar din ultimii 60 ani, ai fi fost in stare sa faci distinctia asta.

In fizica daca confunzi mecanica clasica cu cea relativista rad si copiii de liceu de tine. Aceasi greseala o faci si aici, fara macar sa sesizezi.

Transpozonii nu demonteaza nimic, sunt un simplu mecanism de transfer genetic, ca multe alte mecanisme.

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. O vorba din mediul rural. De ce as cere eu ceva?

In timp ce ma bufnise risul de ce citeam mai sus cautam fix sintagma asta. Cum sa arati ca nu ai inteles nimic decit citind o definitie care iti nulifica punctul de vedere si sa iti umfli pieptul ca ai zis-o... Epic fail curat fara drept de apel.

Un "epic fail" care nu va da liniste... n-a fost cu intentie... :peace:

@9deshte: chiar nu-ti este clar ca nu poti amesteca metafizicul cu fizica (ziceam doar asa, c-ai pomenit tu de fizica, dar intelegeam stiinta in general, si asta inteles la modul simplist)? Subiectul de fata cere primul termen, iar voi veniti cu al doilea. In felul asta discutia este imposibila.

Eu zic sa-l lasam pe Guzganu' sa ne explice el cum stau treburile in tara minunilor, ca le stie pe toate, ca un baiat mare... care este... :hug: In plus, el are cel mai zglobiu ras dintre noi toti.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

@9deshte: chiar nu-ti este clar ca nu poti amesteca metafizicul cu fizica (ziceam doar asa, c-ai pomenit tu de fizica, dar intelegeam stiinta in general)? Subiectul de fata cere primul termen, iar voi veniti cu al doilea. In felul asta discutia este imposibila.

Tu ai plecat din start cu obiectii "metafizice". Obiectii e multe prea pretentios spus, sunt pur si simplu dovezi de ignoranta crasa.

Dar cineva care se mai lanseaza azi in speculatii metafizice, fara sa stapaneasca stiintele naturale, nu merita nicio atentie.

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Tu ai plecat din start cu obiectii "metafizice". Obiectii e multe prea pretentios spus, sunt pur si simplu dovezi de ignoranta crasa.

Dar cineva care se mai lanseaza azi in speculatii metafizice, fara sa stapaneasca stiintele naturale, nu merita nicio atentie.

Zis-ai! Cioburi m-ai facut! Jur!

Pai, care "stiinta" se ocupa cu dezbaterea subiectului de fata, dupa tine? Eu zic ca, daca nu stapanim metafizicul, stiintele naturale nu te duc nicaieri, in discutia asta. Sigur ma vei contrazice. Te rog... ai onoarea.

Honey I'm baaack!

Vad ca au avut baietii grija de tine Gromovnik... hehehheehhehehheh!

Sincer, nu te-ai saturat cu cutitul la gun fight?

Nu. Cutitul e mai personal, decat armele de foc. Nu face zgomot si nici nu pute. Chestie de gusturi. Daca mai punem la socoteala ca, in ciuda dorintelor tale, Calamity Jane, asta nu-i gunfight, ci tras de par si zgariat muieresc, cutitul e chiar prea mult.

Ziceam ca ai un ras zglobiu. Mi-a lispit.

Da, au avut grija, dar nimic nu se compara cu grija ta.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Poate la liceeni aia satanisti ai tai, cu care maziliti animale domestice si cantati in gluga poezioare sumbre, esti considerat un om doxat.... dar aici dragul meu, nu esti in stare sa intelegi concepte de baza si nu ai lecturi minimale pentru a purta o discutie.

Poate tie iti par incercarile tale de argumentare ok, dar de fapt sunt niste puerile ineptii simpliste... niste "adaptari" ale informatiei existente, cam ce intelegi tu din diferitele topicuri, care avand in vedere nivelul sunt... naucitor de imbecile si , daca mai trebuie sa zic, lipsite de absolut orice greutate.

Repet, ca sa intelegi cate ceva din ceea ce se discuta aici ar trebui sa ti se explice aproape tot de la inceput... si nu ar merita oricum... ca nu incape

La naiba! Tie-ti ridic templu!

Mai poate sa te incapa lumea?

Vad ca de obsesiile sodomiste tot n-ai scapat, pe unde-ai fost si cu cine te-ai intalnit. Tot aici revii, tot sodomie-ti doresti.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Zis-ai! Cioburi m-ai facut! Jur!

Pai, care "stiinta" se ocupa cu dezbaterea subiectului de fata, dupa tine? Eu zic ca, daca nu stapanim metafizicul, stiintele naturale nu te duc nicaieri, in discutia asta. Sigur ma vei contrazice. Te rog... ai onoarea.

Erai zob de cand ai venit aici, orice ti-as face eu nu cred ca mai pot sa pun la loc toate cioburile.

Nimeni nu "stapaneste metafizicul", dar cei care isi bat capul cu asta ar face bine sa stapaneasca stiintele naturale inainte.

Altfel e ca si cum i-ai cere unui analfabet sa faca critica de arta.

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Erai zob de cand ai venit aici, orice ti-as face eu nu cred ca mai pot sa pun la loc toate cioburile.

Nimeni nu "stapaneste metafizicul", dar cei care isi bat capul cu asta ar face bine sa stapaneasca stiintele naturale inainte.

Altfel e ca si cum i-ai cere unui analfabet sa faca critica de arta.

Pai, ce? Analfabetul nu poate intelege o pictura si sa faca critica prin viu grai?

Metafizicul? Pai, sa zicem, Platon a fost un bou? Cum pot explica stiintele naturale intrebarile de baza ale metafizicului, mai 8deshte?

Ca sa nu avem plangeri dup-aia.

Tot aia e: logica lu' peste.

Bai, ateii mosului, daca nu vreti sa schimbati nimic, de ce va zbateti ca-n chinurile facerii pe aici?

Daca ideea era etalarea eruditiei si inteligentei voastre, de ce n-ati zis asta de la bun inceput?

De ce se-nvarte roata? (o poezie teribila a lui taica Cosbuc, pe care voi n-o s-o intelegeti, ca nu-i stiinta naturala)

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic