Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Tu se pare ca ai face multe, daca te-ar lasa cineva, mai ales chestii cu aia si cealalta goala, moarte, foamete, razboi si pestilenta. :crack:

Pt. un ins cu atatea planuri marete, dai cam mult din gura (tastatura). Complexe? Frustrari? Sigur.

Nimeni n-a negat stiinta, multi au negat spiritualitatea. Vezi tu cum sta treaba?

Apoi, personal, fara tehnologia actuala (n-o confunda cu stiinta) ma pot descurca de minune. Cand plec aiurea-n munti, cam asta fac, saptamani intregi. Singurele accesorii moderne sunt hainele, rucsacul, un ac (nu pt. cusut) si un cutit Bowie. E nemaipomenit de relaxant.

Hai las-o in pwla goala. Daca ai fi cu adevarat TRU, ai trai de maine fara electricitate si apa calda. Fara internet, fara plastic, fara haine din nailon.

Bai, e ca o forma de respect, intelegi? Tu nu respecti stiinta dar te folosesti de ea din plin. Plm, daca te gandesti bine poate si modul cum ai fost adus pe lume se datoreaza stiintei. Mai stii?

Eu iti spun SIGUR ca daca s-ar face o comisie care sa analizeze daca MERITI sa ai curent electric acasa ai suge pwla alora din comisie numai sa nu-ti taie curentul?

Iar comisia ti-ar pune o singura intrebare la care sa raspunzi cu da sau nu. "recunosti meritele stiintei contemporane?"

Da - ia curent!

Nu - nu mai primesti curent toata viata ta.

Ce-ai raspunde?

Pui pariu pe ORICE ca daca o astfel de treaba ar fi pe bune ai raspunde DA? :D

Stiinta neaplicata la modul util omului (multe jucarii tehnologice de azi fiind absolut inutile) este... ce este?... exact: inutila! Mai departe de luna nu am ajuns, iar aia cu stiinta germana in constructia de rachete. Altceva? La ce folosim cunostintele acumulate din 1945? Profitul unor firme? Teribil, dom'le.

Nu astept ca euglenele sa inteleaga.

Daca sustii asa ceva nu esti decat un mare ignorant. Nici n-are rost sa se agite cineva sa-ti faca o lista de lucruri dezvoltate din 1945 incoa de care beneficiezi chiar tu in clipa de fata ca nu merita. Esti praf. Esti absurd. Esti dement! :))))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fara sa ma asociez cumva cu Polonik sau mai stiu eu cine... io nu "mai cred" nici in big-bang de ceva vreme.

Nu a fost niciodata nici un big-bang...

E absurd sa certi un prost ca spune ca a facut mnezo (care nu are origine) universul zicind "Spooof!!" dar in secunda doi sa pretinzi ca universul de fapt a apararut din nimic... wait... "Spooof!!"

Problema "milionimii de secunda" care lipseste este identica cu problema particulei lui mnezo... nu exista... este doar un dead end a unei paradigme ajunsa la limite.... la fel ca satelitul imaginar trimis spre Mercur folosindu-se doar "Newton"... a trecut atit de putin pe linga... poate daca ne chinuiam mai mult reuseam... poate... poate introducind o eroare in calcule gresea cazind pe mercur... altfel... lula.

Daca vreti intram in detalii (comenturi de la Ibrik, si altii schizoizi vor fi ignorate de mine, glume cu rude de gradu x de la Shobolanu vor fi tolerate ca macar el e funny :D )... ca e oarecum conex nu cu "mnezo"...

So Budd... there you have it... Fuck Big Bang!!! Fuck it in the face!

P.S. E vreo fecioara in bigbangu ala?

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Hai las-o in pwla goala. Daca ai fi cu adevarat TRU, ai trai de maine fara electricitate si apa calda. Fara internet, fara plastic, fara haine din nailon.

Bai, e ca o forma de respect, intelegi? Tu nu respecti stiinta dar te folosesti de ea din plin. Plm, daca te gandesti bine poate si modul cum ai fost adus pe lume se datoreaza stiintei. Mai stii?

Eu iti spun SIGUR ca daca s-ar face o comisie care sa analizeze daca MERITI sa ai curent electric acasa ai suge pwla alora din comisie numai sa nu-ti taie curentul?

Iar comisia ti-ar pune o singura intrebare la care sa raspunzi cu da sau nu. "recunosti meritele stiintei contemporane?"

Da - ia curent!

Nu - nu mai primesti curent toata viata ta.

Ce-ai raspunde?

Pui pariu pe ORICE ca daca o astfel de treaba ar fi pe bune ai raspunde DA? :D

Iarasi goliciunea te excita?

De ce sa traiesc fara toate astea? Da, uneori ma satur si plec aiurea. Alteori chiar imi doresc ca toate astea sa dispara de pe fata pamantului. Si ce?

Respect stiinta mai mult decat o faci tu, de aia nu fac confuzie intre termeni. Primul om a fost nascut in copac, urmatorii prin pesteri, fara ceea ce intelegi tu prin stiinta.

De ce sa nu raspund "Da"? Pt. ca tu ai inteles gresit totul? Asta nu-i un motiv.

Si de ce ajungi inevitabil la supt? N-ai fost alaptat cand erai mic, sau ce-i fixatia asta?

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik
Daca sustii asa ceva nu esti decat un mare ignorant. Nici n-are rost sa se agite cineva sa-ti faca o lista de lucruri dezvoltate din 1945 incoa de care beneficiezi chiar tu in clipa de fata ca nu merita. Esti praf. Esti absurd. Esti dement! :))))))

Iarasi confunzi stiinta cu tehnologia. Fa totusi un efort si enumera macar 4-5.

Genetica? Gregor Johann Mendel nu-ti spune nimic, asa-i?

Computere? De la abacul roman, la punched cards technology and storage, la computerul cum il definesti tu... toate vechi de te scapi pe tine.

Da-mi cateva exemple, cumetre.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

:crack:

Hai, jmechere, macar 4-5 exemple. N-ai, asa-i? Si mai stii ca iPhone-ul nu se pune... you're proper fucked.

Macar una bucata exemplu este? Atunci razi si tu doar ca proasta (Guzganu') la p.ula, no offence.

Incredibil de slab inarmati sunteti, ca sa va puteti apara cat de cat "cauza"...

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

@Gramofon

Telefonia mobila.

Bah neantherthal, daca tu iti inchipui ca toate gadgeturile care sunt folosite azi in medicina, de exemplu, sa luam de ex chirurgia laparoscopica (la care nimeni nu visa in 1945), daca tu-ti inchipui ca aceste chestii pe care tu le numesti ca un IGNORANT ce esti tehnologie they just pop out smbdy's ass te inseli amarnic.

Neanderthalezule, pana sa se ajunga la ceva practic se studiaza si se scriu dulapuri intregi de lucrari stiintifice (da in pwla mea, formule de-alea fizice si chimice si matematice, de care tu n-ai auzit in viata ta. Numa' ca sa apesi tu tasta 1 pe telefon un inginer a scris cate sute de linii de cod si pana sa se ajunga la codu ala s-au scris romane de logica matematica) si lucrarile alea inseamna STIINTA. Da coa, s-au descoperit multe cacaturi din 1945 incoa, daca n-ai auzit tu de ele nu-nseamna ca nu exista.

Numa din electronica iti dau 3242309432 exemple, bai ignorantule!!!

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

@Gramofon

Telefonia mobila.

Bah neantherthal, daca tu iti inchipui ca toate gadgeturile care sunt folosite azi in medicina, de exemplu, sa luam de ex chirurgia laparoscopica (la care nimeni nu visa in 1945), daca tu-ti inchipui ca aceste chestii pe care tu le numesti ca un IGNORANT ce esti tehnologie they just pop out smbdy's ass te inseli amarnic.

Neanderthalezule, pana sa se ajunga la ceva practic se studiaza si se scriu dulapuri intregi de lucrari stiintifice (da in pwla mea, formule de-alea fizice si chimice si matematice, de care tu n-ai auzit in viata ta. Numa' ca sa apesi tu tasta 1 pe telefon un inginer a scris cate sute de linii de cod si pana sa se ajunga la codu ala s-au scris romane de logica matematica) si lucrarile alea inseamna STIINTA. Da coa, s-au descoperit multe cacaturi din 1945 incoa, daca n-ai auzit tu de ele nu-nseamna ca nu exista.

Numa din electronica iti dau 3242309432 exemple, bai ignorantule!!!

Telefonia mobila? http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_mobile_phones One down. More to go?

Un ignorant e acela care confunda progresul tehnologic cu stiinta, ori ala esti tu.

Laparoscopie? 1902 -> http://en.wikipedia.org/wiki/Laparoscopic_surgery#History Two down. More to go?

Ori vezi cat de la indemana e informatia...

Computers? http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_computing_hardware 3 down. More to go?

Rockets? http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_rockets 4 down. More to go?

In plus, pt. inculti, "neanderthal" nu este jignitor pt. mine. De ce? De aia: http://www.zmescience.com/research/studies/complete-neanderthal-genome-sequenced/ Suntem mai neanderthali, decat credeam pana nu demult.

Te mai pot scoate putintel din ignoranta, cumetre, sau tot degeaba e?

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Neanderthaluleeeeeeeeeeeee!!!!

Citeste tot ce scriu!!!

dezvoltarea acestor concepte presupune stiinta neanderthaluleeeeeeeeeeee! Studiu, cercetare, stiiintaaaaaaaaaaaaaaaaa baaaaaaaaaaah!!

:crack: :crack:

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Hai, contestati stiinta, pt. ca va da lumea peste cap. Wonderland-ul lu' Guzganu' e lumea voastra.

Vezi ca ma descurc mai bine decat voi chiar la stiinta?

Neanderthaluleeeeeeeeeeeee!!!!

Citeste tot ce scriu!!!

dezvoltarea acestor concepte presupune stiinta neanderthaluleeeeeeeeeeee! Studiu, cercetare, stiiintaaaaaaaaaaaaaaaaa baaaaaaaaaaah!!

:crack: :crack:

Pai, ce? Eu nu scriam despre stiinta? Ci despre ce? V-un Mnezo, ceva, sa intlegeti si voi?

E mai simplu sa imbunatatesti roata, decat s-o inventezi, cumetre. E simplu de tot.

Deci, te mai pot ajuta cu ceva? Nu cred. E mult prea evidenta inutilitatea unei asemenea intreprinderi.

Vezi linku' cu neanderthalu', cumetre. Citeste tot ce scriu. Ar fi un pas inainte.

Cheama-l pe Guzganu' sa te ajute cu goliciuni si sodomii, daca nu te descurci singur.

Sunteti praf si pulbere, eroilor. Oricate dovezi stiintifice va aduc, voi ramaneti la obsesia ce va framanta. Sunteti imposibil de cultivat, din cauza IQului mai mic decat numarul de la bocanc, masurat in inch.

Adevarul e ca eu v-as lua orice drepturi cetatenesti, pt. ignoranta de care dati dovada, dar poate vine si ziua aia.

It's a shame stupidity isn't painful.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Esti doar un ignorant care se crede destept. Al naibii de ignorant si ingamfat ca un curcan umflat cu pompa! :crack:

Ai spus ca din 1945 stiinta s-a oprit. Tot ce e dupa, toate cercetarile, absolut tot s-a obtinut cu TOT cu ajutorul stiintei bai nebunule!

Stiinta NOUA bah, descoperiri noi! Concepte noi!

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Esti doar un ignorant care se crede destept. Al naibii de ignorant si ingamfat ca un curcan umflat cu pompa! :crack:

Ai spus ca din 1945 stiinta s-a oprit. Tot ce e dupa, toate cercetarile, absolut tot s-a obtinut cu TOT cu ajutorul stiintei bai nebunule!

Stiinta NOUA bah, descoperiri noi! Concepte noi!

Da-mi macar o dovada de ceva cu adevarat si absolut nou, dupa 1945 incoace? N-ai? Cine-i fudul atunci, cumetre?

Hai, macar un exemplu ai? Unul cat de mic? Minuscul? De nevazut cu ochiul liber?

Daca n-ai, inseamna ca esti un papagal, oricat ai varsa tu injurii, epitete si alte abjectii pe aici. Nu stii / stiti pe unde sa va scoateti camasa, eroilor?

Hai, una bucata exemplu...

Stiinta, cumetre, stiinta. Aia de care pomenesc eu de ceva postari incoace, cu exemple din plin. Mai stii despre ce vorbeam, sau te-a luat obsesia de tot cu pluta?

Stiinta, baga-mi-as picioru-n ea, ca urlati de o saptamana pe tema asta si cand va ia cineva la bani marunti deveniti mitocani.

Hai cu stiinta la nenea... nu va fie frica. Nu va mananca nenea.

Sau mars cu lopatica si galetuta in nisip. Nu va mai amestecati in treburi de oameni mari.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Si va mai intrebati de ce merge lumea asta ca p.ula, pe alte topicuri. Uitati-va in oglinda si o sa aflati de ce. Prea multi saraci cu duhul, cu prea multe drepturi, care le ofera posibilitatea de a se comporta iresponsabil, ca sa fiu totusi civilizat in exprimare si sa nu cobor la nivelul de "cu pasarica-n nisip".

Mama ei de stiinta, ca tarea mei e grea!

Link spre comentariu

Ia zi ma neanderthalezule, conceptul de energie electrica solara cand s-a inventat? Mi-e lene sa caut, cauta tu. :D

Ia mai zi, cand a aparut conceptul de internet?

Ia mai zi, cand a aparut in medicina conceptul de transplant de inima?

Am treaba un pic, caut mai incolo, esti amuzant :))))

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

De ce se chinuie toata lumea sa comunice cu un perete care stie sa foloseasca google?? Maestre, confectioneaza-ti un carton pe care sa scrie "SUNT CEL MAI DESTEPT, NU VA OBOSITI SA MA CONTRAZICETI" lipeste-l pe piept si scuteste-ti partenerii de conversatii de un efort!!

Chiar am explicat de nenumarate ori de ce se chinuie. Tu ce treaba ai? Alt dejtept? Treci in grupul de dejtepti, maestre.

Vai si amar de capul vostru.

Aveti ignore, fara sa va dau "ignore", de la mine. Groapa de nisip, lopatica si galetuta va apartin. Jucati-va de-a oamenii mari.

Flit si sictir, de la mine.

Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Ia zi ma neanderthalezule, conceptul de energie electrica solara cand s-a inventat? Mi-e lene sa caut, cauta tu. :D

Ia mai zi, cand a aparut conceptul de internet?

Ia mai zi, cand a aparut in medicina conceptul de transplant de inima?

Am treaba un pic, caut mai incolo, esti amuzant :))))

Ei, mai bine amuzant, decat tolomac. Sictir si tu.

Baga mare, ca esti tare, precum plosnita in zare. (cantec studentesc vechi)

Hai, la baut lapticul si la nani cu voi, eroilor, pana nu va prinde sefu', sau muierea (care aveti) ca sunteti pe forum.

Link spre comentariu

Si sa-ti mai zic ceva neanderthalezule ingamfat, pana mai devreme te pisai cu bolta pe toata stiinta, apoi cand ai vazut ca ai fost pus la respect ai ridicat stacheta la 1945.

Pana in 1945 accepti stiinta, de dupa anul ala nu o mai accepti!

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

esti de toata jena.

Hait, cu energia solara, efectul fotovoltaic, ti-am dat mat si cu 1945.. ia sa mai caut, poate ridici stacheta acu la 1990... :crack:

In plus, cacatu ala numa laparoscopie nu se chema, in unul din posturile de mai sus.

Editat de Belbody
Link spre comentariu

Vizitator Gromovnik

Si sa-ti mai zic ceva neanderthalezule ingamfat, pana mai devreme te pisai cu bolta pe toata stiinta, apoi cand ai vazut ca ai fost pus la respect ai ridicat stacheta la 1945.

Pana in 1945 accepti stiinta, de dupa anul ala nu o mai accepti!

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

esti de toata jena.

Hait, cu energia solara, efectu fotovotaic ti-am dat mat si cu 1945.. ia sa mai caut, poate ridici stacheta acu la 1990... :crack:

Razi ca proasta la p.ula, cum am mai zis. Mai vedem noi ce si cum, la momentul potrivit.

Sa fii fericit, amaratule. Ai jucaria inapoi si cu ea toata scarba mea. Nu doar tu.

Over and out.

Editat de Gromovnik
Link spre comentariu

Uite neanderthalezule o lista, ca plm io nu-s enciclopedia encarta ca maria ta, am cautat pe google dupa ce ti-am dat in nas cu exemple din cap.

Ia de-aici:

lucruri descoperite DUPA 1945

Tupperware Parties. Microwave oven. Chlormycetin. Mobile phone. Hologram. Artificial intelligence. Disposable nappy. Bathyscaphe. Polaroid camera.

LP record. Transistor. Aureomycin. Wurlitzer jukebox. Scintillation counter.
Frisbee.

Cake mix. Ramjet airplane.

Color television. Credit card. Self-cleaning house. Junction transistor.

Video tape recorder. Contraceptive pill. Tetrapak cartons of milk. Power steering. Group pressure theory. Super glue. Electricity-producing breeder reactor.

Hershey-Chase DNA experiment.
Hydrogen bomb.
Nuclear particle detector. Diet soft drink. Hydrogen bomb.Wide-screen cinema.

Helical structure of DNA. Black box flight recorder. Radial tires. Musical synthesizer. Transistor radio.

Polio vaccine. Oral contraceptive. Solar cell. Nonstick teflon pan.

Neutrino. Optical fibers. Hovercraft. Atomic clock. Synthetic diamond. Carbon dating. Tetracycline.

Computer hard disk. Wankel rotary engine. Video tape recorder.

Communications satellite. Fortran computer language. Artificial heart. Endoscope. Sodium-cooled atomic reactor.

Link spre comentariu

Razi ca proasta la p.ula, cum am mai zis. Mai vedem noi ce si cum, la momentul potrivit.

Sa fii fericit, amaratule. Ai jucaria inapoi si cu ea toata scarba mea. Nu doar tu.

Over and out.

Iar ma ameninti bah? Iar vii si ma bati in plm?????????

Sa ne scriiiiiii!!!!!!!!!

Macar o data la 2 ani!

Nu ne lasa Roadkill!! Nu ne lasa!!! Nu plecaaaaaaaaa!! :( :( :(

Link spre comentariu

Planck epoch asta este perioada asta incredibil de mica in care temperatura este suficient de mare ca sa uneasca toate cele 4 forte fundamentale in una singura. Se stie extraordinar de putin de fizica la astfel de temperaturi momentan si aici exista doar teori (strings, quantum gravitation, loop quantum etc). Daca stai sa te gandesti ca am ajuns sa aflam atat de multe despre inceputurile a tot ce ne inconjoara (un pic aroganta exprimarea, accept critici) in ultima suta de ani ma gandesc ca e posibil sa ajungem si la momentul zero, sa stim exact ce a fost singularitatea aia de la care s-a plecat initial.

Eu ma refeream la zona asta... si nu am gasit deloc BB in ghilimele... poate mi-a scapat.

Dar sint "convins" ca nu exista acel moment zero... iluzia lui e data de limitarile paradigmei. It was fun while it worked... Fortele alea... pentru mine sint doar o gluma.

Link spre comentariu

Ia bai roadkill lectura, citeste in plm ceva folositor ca peste cativa ani o sa fii batran si o sa ai nevoie, lasa in pwla calului paganismul si filozofiile absurdului ca nu-ti tin nici de sanatate nici de foame.

http://www.historylearningsite.co.uk/medical_changes_from_1945.htm

Link spre comentariu

Iar ma ameninti bah? Iar vii si ma bati in plm?????????

Sa ne scriiiiiii!!!!!!!!!

Macar o data la 2 ani!

Nu ne lasa Roadkill!! Nu ne lasa!!! Nu plecaaaaaaaaa!! :( :( :(

vaaai nu se poate... nu as fi pariat niciodata pe faptul ca il dovedesti si il faci sa sara pe geam...ul topicului. :lool:

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic