meru Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Buna, Am luat recent un BMW F750GS low seat, low suspension si cu kit d coborare (sunt scunda, dar imi doream un adventure touring - nici asa nu ajung excelent, dar am inceput sa ma obisnuiesc) Problema este ca cei de la reprezentanta intai nu mi-au scurtat cricul, motiv pt care am dat-o pe jos de cateva ori. Apoi au taiat cricul pt ca apoi sa descopar ca nu mi-au intins lantul etc. Incep in consecinta sa ma tem de serviceul lor autorizat din otopeni, motocicleta este in garantie, deci nu pot merge oriunde. Ma poate ajuta cineva cu o recomandare a unui service autorizat BMW serios. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 Mototehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 https://bmw-motorrad-motohub.ro/ blablabla. vezi tu daca te coafeaza, mai ales ca esti si fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 Acum 8 ore, DKW a spus: Mototehnica. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate