Djenavar Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Aloha. Vreau sa dau o tura cu Hornetelul si as vrea sa trec Dunarea pe la Calarasi dar nu stiu cum si daca functioneaza bacul. Am incercat sa sun (este inchis), am incercat sa trimit mail(da eroare).Daca stiti ceva si-mi spuneti si mie, va multumesc frumos anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpS Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Am fost eu sambata, e deschis, du te linistit si plimba te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 19, 2020 Autor Share Postat Mai 19, 2020 Multumesc frumos pentru raspuns, tocmai am primit si eu un raspuns de la cineva din Calarasi ca merg ambele .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Djenavar, daca tot te duci pune te rog o intrebare la fata locului daca o sa mearga si saptamanile urmatoare. Daca nu cer prea mult si un program ar fi de vis:). Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 19, 2020 Autor Share Postat Mai 19, 2020 Sigur, daca ajung, vad ce si cum si postez aici.Teoretic plesc vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 (editat) Vezi ca drumul care urca de la Ostrov spre Cernavoda via Aliman e o optiune interesanta. Sunt cateva portiuni mai denivelate, dar peisajele sunt f misto si e putin circulat. Editat Mai 20, 2020 de adyrip1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 31, 2020 Autor Share Postat Mai 31, 2020 La 19.05.2020 la 12:31, iulianserban a spus: Djenavar, daca tot te duci pune te rog o intrebare la fata locului daca o sa mearga si saptamanile urmatoare. Daca nu cer prea mult si un program ar fi de vis:). Numai bine! Am ajuns azi.Programul este la Fix si la 1/2 sau Fix si Fix(din ora in ora). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Mersi fain, ține-mă minte cu o bere doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate