Sari la conținut

bricheta logan cu personalitate...bricheta, nu loganul :)


marauder
 Share

Postări Recomandate

Golanul din dotare, din 1900 toamna tarziu (a se citi 2005) are in dotare bricheta corespunzatoare.

Si ca tot amarasteanul, mi-am luat si eu incarcator de telefon alimentat de la bricheta, dar ce sa vezi, nu merge...am mai incercat o chestie  care din 12v face 220 tot la bricheta,, pe alta masina a mers, pe golan nu...alt incarcator de telefon care pe alta masina a mers candva (adica acum 2-3 ani) , nici ala nu merge.....mi-am zis ca poate s-au dereglat. niscai fire la soclul acolo, dar cand bag bricheta totul e ok, adica se incalzeste...ce sa fie ce sa fie?!?! E drept parca e ceva mizerie/gudron in soclu pe mustiucul ala din centru (ramasite de la fumatorul anterior cred) dar am zgandarit acolo un pic , ar fi trebuit sa mearga si incarcatorul, zic eu.

Este ceva ce ar trebui sa stiu/sa fac, ca sa imi mearga si mie incarcatorul?

Mi se pare ciudat ca na, bricheta sa mearga, si incarcatorul ba.

Inainte sa postez am mai tras o verificare, sa nu fie pana prostului si sa nu mearga din cauza cablului...neeeeee, e bun cablul......dar acum as fi jurat ca pt juma de secunda s-ar fi aprins ledul de la mustiucul incarcatorului apoi mort....sa fi fost vedenie??!

Hai ca poate am luat de nou stricat mustiucul, dar si alelalte sa fie duse? Momentan nu am alta masina pe langa mine sa verific incarcatorul.

Sa fie calculatorul golanului atat de avansat incat daca simte bricheta (deci consum mai mare) sa lase liber la curent, iar incarcatorul sa nu il simta si sa nu dea voie la electroni sa circule? Ma indoiesc profund.

Ma mai chinui sa iau gudronul ala, o  fi si de la el

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apucă.te de fumat de supărare că nu ai baterie :))) și ia și un power bank masiv, îl încarci seara la priza.

 

Încearcă să rotești ăla in soclu, la mine nu intra fix pe fix si dacă se mișcă pierde contactul, are doar o poziție când se aliniază și apoi trebuie sa am grija sa nu il mai misc.

Editat de robert23mg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

elucidat partial misterul..bricheta merge,pana la urma invertorul ala merge daca prinde o pozitie anume....pe de alta parte incarcatorul intradevar, cand il bag clipeste un led parca de 2 ori apoi nica....dar daca il bag a doua oara nu mai clipeste nimic, trebuie sa astept un timp, ca si cum ar trebuia sa se goleasca ceva acolo, un condensator, un cine stie ce gizmo are in el....daca astept si il bag iarasi clipeste si apoi nica.

Incarcatorul este Vetter, cica smart, si cica se alimenteaza la 12v-24v, dar nu are buton de comutare 12 sau 24 ..ii arat ciocanul, poate se cuminteste

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic să schimbi soclul de brichetă! Bricheta brichetă face contact pe niște lamele care o prind din lateral, iar mufele tale au un țui în mijloc care calcă fix unde e mai mult gudron/oxid/cascâz/whatever. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...