Alin Amuraritei Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Salutare, Este cineva interesat sa faca unul din cele doua trasee in acest weekend? Eu ma gandeam la o singura zi, de preferat maine. Daca e cineva care vrea sa mearga dar sa facem un traseu de 2 zile, e ok si asa, dar trebuie sa gasim un loc de cazare. Eu vreau doar sa ies sa ma plimb, asa ca mai putem face modificari la traseu daca sunt doritori. Se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Ambele trasee sunt de o zi, nu ai ce sa faci 2 zile pe ele, sunt frumoase ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Arunca un ochi pe vreme. Ma interesa ceva similar cu prima ta varianta, dar din ce vad se anunta ploaie/grindina/vijelii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin Amuraritei Postat Iulie 3, 2020 Autor Share Postat Iulie 3, 2020 Acum 32 minute, ovi_ice a spus: Arunca un ochi pe vreme. Ma interesa ceva similar cu prima ta varianta, dar din ce vad se anunta ploaie/grindina/vijelii. Dupa cum vad, pe traseul de Lepsa arata ceva mai multe sanse de precipitatii. Spre mare totul e cu soare, sanase de ploaie 10-20%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 traseul spre mare nu este asa spectaculor, si la cat de cald o sa fie, o sa te coci incet. Mai bine spre munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Ce traseu ai ales si pe la ce ora este plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin Amuraritei Postat Iulie 3, 2020 Autor Share Postat Iulie 3, 2020 Acum 25 minute, IF-83-UCK a spus: Ce traseu ai ales si pe la ce ora este plecarea? Pai singur parca nu imi vine sa plec, dar daca vrei sa mergi, putem alege oricare traseu. Ne putem vedea undeva pe la 9-9:30. Da-mi un semn pe wapp si stabilim. 0748200035 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate