flyterlucki Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Salut. Concediul asta am ales sa mi-l petrec in sa alaturi de un prieten. Asa ca am facut itinerariul Bv-TransCindrel-valea Jietului-Petrosani-Vulcan- Transvalcan-Runcu-Cheile Sohodoluilui- Campul lui Neag-Lacul Iovanul-Cerna Sat-Motru Sec- Lacul Vaju- Vf.Netedu- Valea de pesti- Petrosani- TransCindrel-Bv. Am incercat sa reduc cat mai tare bagajul asa ca am luat cortul, sacde dormit ,saltea gonflabila,hainele de pe mine+ o pereche soseste,1 chioti ,1 tricou.Initial ma gandeam sa iau cizmele de enduro dar am renuntat la ele in favoarea unor bocanci de munte 3 sezoane. La finalul excursiei am tras concluzia ca trebuia sa mai iau ceva haine.Mancarea ne am procurato pe traseu, hribi, galbiori,3 pastravi frumosi (multumita amicului pasionat de pescuit) deci nu am facut foamea. Au fost aproape 1000 km din care 300+ off road (forestiere,poteci) Ultima zi ar fi trebuit sa mergem pe Strategica si Transalpina dar ploaia ne a stricat planul si din Petrosani am luat directia Brasov. https://www.youtube.com/watch?v=lgoqE95QEYs&t=34s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 fain, se misca bine T7-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyterlucki Postat Iulie 22, 2020 Autor Share Postat Iulie 22, 2020 Da.Foarte bine. Eu nu ma ridic la inaltimea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iulie 22, 2020 Share Postat Iulie 22, 2020 Foarte frumos, felicitari. Ar fi utile si niste harti google sa vedem si noi ,astia mai necunoscatori ,traseele care cum pe unde sunt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyterlucki Postat Iulie 22, 2020 Autor Share Postat Iulie 22, 2020 Am tot incercat sa incarc ceva fisiere cu traseul aproximativ,dar nu reusesc. Pe scurt e drumul dintr Bv ,Victoria ,Talmaciu ,Sadu ,Gura Sadului,Obarsia Lotrului, Petrosani, Vulcan, Schela,Runcu,CHeile Sohodolului, Campul lui Neag, Cerna sat,Motru Sec, Pestisani ,lacul vaju ,varful Netedul, campul lui Neag, Petrosani, Gura sadului ,Sadu, Bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate