ady2inkubus Postat August 27, 2020 Share Postat August 27, 2020 Salutare, Ma poate ajuta cineva cu o solutie ptr inlaturarea petelor de acest gen . Multumesc frumos ! Sau ma poate ajuta cineva , contracost . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Eu nici enduro nu spal niociodata cu spuma activa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 uite asa inveti sa nu mai dai cu spuma vietii pe motocicleta sau masina nu mai ai ce sa faci acum , toate piesele trebuie polishate sau revopsite , cum erau inainte n-o sa mai arate oricum . e asa greu sa speli motocicleta cu o galeata de apa si un burete , cateva sprayuri speciale costa cat 2 iesiri la spalatorie si te tin 1 an de zile vapul si spuma activa nu au ce cauta pe motociclete de strada. instalatia electrica atinsa de spuma kkactiva cum crezi ca arata? radiatorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Aia a avut concentratie 100/100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Există spumă "safe" care nu pătează aluminiul, doar că e scumpă. La spălătorii soda e de bază. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ikinz Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Deci peste tot, inclusiv pe forum, 50% sunt pro spalatorie 50% contra. Unii nu au avut niciodata probleme, altii au patit ca si colegul de mai sus. Ce face diferenta intre o spalatorie ok si una not ok? Am vazut ca unii recomanda spalatoria de pe Bld Timisoarei, de langa Motor Team dar tot nu imi este clar daca sa ma risc sau nu. Singurul in loc in care am spalat fara probleme a fost A&A Car wash dar s-au inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Dacă n-au băgat sodă au dat faliment, csf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate