Alex1996 Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Buna ziua detin o yamaha xtz 660 tenere din 1992 ,acum 2 zile a inceput sa imi ramana turata la 4-5 mii de ture,m-am uitat la ea si am constatat ca mi-au mancat soareci filtrul de aer ,dupa ce imi ramane turata daca trag de 2 ori de acceleratie is revine dar cate odata nu sta la relanti cateodata ramane la relanti normal ,din filtru nu am gasit nici o bucata m-am uitat prin orificile de admisie la carburator si nu se vede nimic ,oare ce ar avea ,sa dau jos carburatorul sa il curat si sa ma uit daca nu a ajuns prin el vreo bucata din filtru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 (editat) racordul carburatorului e ok? fara fisuri? oricum l-as curata de blana prin interior Editat Septembrie 9, 2020 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1996 Postat Septembrie 9, 2020 Autor Share Postat Septembrie 9, 2020 Racordurile sunt ok,sambata o sa dau jos carburatorul sa vad daca nu a intrat ceva prin el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 9, 2020 Admin Share Postat Septembrie 9, 2020 Acum 5 ore, Alex1996 a spus: Buna ziua Buna ziua, exista arie speciala de service unde am mutat topicul. Ca nou venit pe forum iti recoamnad ca mai intai sa rasfoiesti atent toate paginile. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1996 Postat Septembrie 11, 2020 Autor Share Postat Septembrie 11, 2020 Ok mersi scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate