AlexAB Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 (editat) Salutare, Propun pentru mâine un traseu pe off in Buzău, o parte e off mai lejer, o parte e mai nașpa și apoi o parte e necunoscuta. Trebuie putina experienta și ceva dual sport de preferat. Plecam de la 8 jumătate din București, ne înțelegem unde ne întâlnim. Zona aproximativa: Pe aici ne-am oprit ultima data: Daca sunt doritori dar de ceva mai soft, putem ajusta. Editat Septembrie 19, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Nu stati pe ganduri, va fi distractie cu siguranta. Cotoarba aia cu rosu, din poze, e sexy rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 19, 2020 Autor Share Postat Septembrie 19, 2020 O alternativa ar fi Vârful Penteleu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Anunta si tu mai din timp. As fi venit si eu cu remorca dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 19, 2020 Autor Share Postat Septembrie 19, 2020 Pai hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali1981 Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Salut! Ceva propuneri pt săptămâna viitoare...Abia mi.am luat un WR250 și as vrea sa mă aventurez un pic sa.l înțeleg și eu mai bine, ce știe și ce poate... Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate