Bogdan Zlavog Postat Septembrie 30, 2020 Share Postat Septembrie 30, 2020 Salut, poate s-a mai discutat subiectul dar nu l-am gasit. Ma gandesc sa schimb motorul meu Honda Shadow Spirit VT 750C2 cu un Suzuki Intruder c800. Ambele sunt pe injectie, iar motorul meu este ca nou, Singurul lucru care nu-mi place la el este roata de 90 pe fata. Intruderul este mai nou, imi place cum arata dar nu stiu cum se comporta fata de shadow-ul meu la drum si la fiabilitate. Fara a tine cont ca Intruderul este mai nou, este ok sa-l cumpar sau voi regreta Shadow-ul? Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 2, 2020 Share Postat Octombrie 2, 2020 Daca tot vrei altceva, de ce nu te uiti la o varianta cu cilindree mai mare? Ca ce faci tu , nu i un upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Zlavog Postat Octombrie 5, 2020 Autor Share Postat Octombrie 5, 2020 Cu cilindreie mai mare nu prea gasesc la pret decent un an mai nou. Asta (intruderul) e 2017. Caut ceva dupa 2012 pana in 8000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeKados Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 Daca vrei an mai recent, probabil ca este o alegere buna. La un motor relativ nou, nu cred ca o sa ai probleme si ar trebui sa fie comparabile dpdv al performantelor si al ciclistici. Doar intreb, de ce nu te uiti la un vulcan s? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate