The Mentalist Postat Octombrie 2, 2020 Share Postat Octombrie 2, 2020 Maine, tura moto pe Cheia-Padurea-Bogatii-Poiana Brasov-Rasnov-Paraul Rece-Dn1-Buc. Plecarea la ora 10 la benzinaria Petrom de la Fantana Miorita. Hai ca vine iarna peste noi si nu v-ati plimbat, repetentilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2020 Share Postat Octombrie 2, 2020 scrie si viteza de croaziera PS. drumuri bune si aveti grija! diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 2, 2020 Autor Share Postat Octombrie 2, 2020 +50 fata de limita legala, cam asa. Sau ca sa zic asa : la limita carnetului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2020 Share Postat Octombrie 2, 2020 corect, fair enough! ...nu de alta, dar sa nu vina oarece incepatori si sa va incurce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 O sa ajung și eu cred în Poiana, dar vin dinspre Văleni. Ne vedem in poiana, sper Eu am ajuns în Poiana. Mai stau pe aici o vreme, poate va prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 3, 2020 Autor Share Postat Octombrie 3, 2020 Executat plimbare conform plan initial, la 19 am intrat in Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate