piticot Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 Salutare forum, am cumparat o motocicleta adusa in RO in 2007; motocicleta are RAR facut si carte scoasa in 2007 dar nu a fost niciodata inmatriculata la noi. Am CVC si fisa fiscala, brif mare si mic (cred ca nu-mi mai folosesc din moment ce am fiscal)... Intrebarea mea este: trebuie sa fac autentificare din nou sau doar ITP? Si daca trebuie sa fac doar ITP pot sa-l fac oriunde sau doar la RAR? Merci de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_ger Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 Salut, Trebuie sa mergi cu motocicleta la RAR pentru o noua autentificare. Daca te uiti pe vechiul Certificat de autenticitate ,vei vedea ca are o valabilitate de 6 luni. La Politie pentru inmatriculare vei avea nevoie de actele Germane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate