The_Sin_Eater Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Dragii mosului, Iaca a mai trecut un weekend in care am scos iar Prafosul din casa si l-am pus la treaba. Am profitat de prognoza meteo care, evident ca s-a inselat amarnic si portiunea de off pe care ne-am propus sa o parcurgem a fost in jurul satului Poiana Marului. Track-ul gps l-a accesat de pe site-ul celor de la 100 tracks (care au cateva trasee abordabile cu un SUV) si, desi era cam departe de capitala patriei, am decis sa-l parcurgem totusi. Asadar, drumul a fost acesta: , dar daca ajungeti in zona, eu va sfatuiesc sa incepeti off-road-ul de aici: pentru ca din Sercaia si pana la sageata, sunt doar vreo 2 km de drum forestier din cei aproape 30. Cei 2 km sunt reprezentati de un ok-ish care serpuieste agale printre dealurile din zona si incepe din satul Grid. Pa drum, cateva atractii, dar ce e frumos incepe chiar din satul Poiana Marului. Drumul urca destul de abrupt pana in varful dealurilor care strajuiesc satul si se continua cu urcusuri si coborasuri pana in Hotbav. Pe o scara de la 1 la 10, i-as da un 2,5-3 si consider ca poate fi abordat de orice fel de moto dual cu un rider foarte incepator in ale forestierelor. Dar cum ploaia a inceput fix cand am intrat in sat , masina a cam "fugit" de vreo 2 ori, si ne-am felicitat ca aveam A/T-urile. Peisajele, in schimb, sunt exceptionale si fac sa merite efortul de a conduce o distanta asa lunga din Bukukuresti. Sa ne auzim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 SUPER !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Nu ai anuntat ca esti prin zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 29, 2020 Autor Share Postat Octombrie 29, 2020 Scuze colegule! Da, asa am promis, dar am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Data urmatoare Data urmatoare Zona este foarte faina. Eu acolo ies cel mai des cu Jimny si moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate