Cristian Pokker Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 Buna seara. Am achizitionat o Honda NX 650 Dominator 1992 pentru un "proiect de iarna". Cam asa l-as dori la final As avea nevoie de motorul complet sau pe bucati si alte piese. Daca sunt printre voi, bikeri ce au piese de vanzare, ii astept cu oferte sau discutii. O seara buna. Cristian Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 31, 2020 Admin Share Postat Octombrie 31, 2020 Salut, Ți-am editat titlul și mutat topicul, te rog ca pe viitor să dai titluri cât mai la obiect și să amplasezi topicurile pe ariile potrivite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 Am si eu un Dominator si daca la un moment dat o sa renunt sa-l mai folosesc in varianta originala ma gandesc sa-l transform in asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate