Jump to content

Accident 3 septembrie - nevoie donatii


Recommended Posts

Pun acest topic aici pentru vizibilitate. Am primit notificarea pe mail-ul de la lucru:

 

Alex s-a trezit recent din coma indusă ca urmare a operației la cap pe care a suferit-o la începutul lunii septembrie, la scurt timp după ce a avut un accident rutier pe Calea Torontalului.

Colegul nostru este conștient, se simte relativ bine, dar rămâne sub atenta supraveghere a medicilor și va urma numeroase tratamente de recuperare în următoarele 6 luni.

Dacă doriți să fiți alături de Alex în aceste clipe grele, puteți să îl încurajați cu o vorbă bună și să contribuiți la acoperirea costurilor de spitalizare (peste 5000 euro) și a tratamentelor costisitoare ce vor urma.  

Puteți dona direct în contul bancar al lui Alex, menționat mai jos.

Viața lui Alexandru Dobrotă, colegul nostru din fabrica de componente electronice din Timișoara, s-a schimbat radical în seara de 3 septembrie, când, în timp ce se plimba regulamentar cu motocicleta pe Calea Torontalului, i-a ieșit în față, din senin, un cal. În timpul impactului inopinant, Alex a fost lovit la cap de către cal și a ajuns de urgență la spital. Aici, cu toate că s-a vindecat de unele dintre afecțiuni, colegul nostru a trebuit operat pentru eliminarea hematomului subdural care nu s-a retras în urma medicamentației administrate. Pentru o bună recuperare în urma operației efectuate la Casa Austria din Timișoara, Alex a rămas în comă indusă pentru o lună, fiind ulterior internat pentru recuperare specifică la Clinica Medicală Hiperbară din Târgu Mureș. Alex a revenit acasă, unde în următoarele 6 luni va face terapie cu oxigen hiperbaric, kineto și recuperare psihoterapeutică.      

Calul care a cauzat accidentul a suferit o rană deschisă și nu a putut fi salvat. Acesta nu avea microcip și nu a fost revendicat de către proprietar, astfel că Alex nu a putut solicita niciun fel de daune.

Colegii lui Alex fac apel la noi toți să contribuim la acoperirea costurilor aferente spitalizării din Târgu Mureș (17 zile x 1500 ron = 25,500 ron) și tratamentelor de recuperare (familia este încă în curs de identificare a clinicilor care pot asigura tratamentele necesare la costuri rezonabile). Împreună îl putem ajuta pe Alex să treacă cu bine peste acest hop, urându-i sănătate multă și donând o sumă cât de mică direct în contul lui bancar:

 

Alexandru Dobrotă

RO07RNCB0106137864750001

BIC: RNCBROBU

BCR

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...