CagivaAR350 Postat Ianuarie 3, 2021 Share Postat Ianuarie 3, 2021 Va salut , acest topic l-am creat deoarece nu prea gasesc piese pentru motocicleta cagiva aletta rossa 350 din 83' am achizitionat-o recent dar nu prea gasesc piese la pret okay pentru motor pentru RO, nu stiti vreun grup unde se vand astfel de piese? Motocicleta nu e defecta dar vreau piese de rezerva (motor) piston chiuloasa, supape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Cred ca doar pe eBay mai gasesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 ebay.it mai exact, iar daca rupi si 2-3 cuvinte in italiana e si mai bine, ca sa iti returneze rezultate relevante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CagivaAR350 Postat Ianuarie 7, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2021 On 1/4/2021 at 6:29 PM, FLEX said: ebay.it mai exact, iar daca rupi si 2-3 cuvinte in italiana e si mai bine, ca sa iti returneze rezultate relevante. Mersi, nu m-am gandit la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Ianuarie 10, 2021 Share Postat Ianuarie 10, 2021 Un piston nou e o idee sub 500 de lei, nu stiu unde ai gasit tu nu stiu ce preturi exagerate... Segmentii sunt cam 270 de lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate