adrian hondacb Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Salutare, Este ceva grup de cbr iști in Timișoara, banat? Am un f3 de curând. Asfalt uscat! Adi cbr Salutare, Este ceva grup de cbr iști in Timișoara, banat? Am un f3 de curând. Asfalt uscat! Adi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Cum da caldura, o sa ii gasesti exclusiv intre Piata Verde si giratoriul mare de pe Calea Aradului (intersectia cu centura Timisoarei). Ori pe un sens, ori pe celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian hondacb Postat Ianuarie 11, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2021 Am vazut ceva cbr iști într-o roata pe Aradului. Eu caut ceva mobristi mai chill, băieții nu sunt pt chill ride. Sunt campioni la figuri! Merci de pont, mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Poți să cauți și din alte categorii, nu prea suntem toți așa exclusiviști ca cbr istii. De aia cu harli am auzit că sunt exclusiviști deci daca vrei sa te aciuezi cu ei tre sa îți iei alt fier :)) cel puțin din auzite, deși am întâlnit și posesori fara dilema asta existențială, pentru unii nu contează așa mult sigla, unii au chiar ai scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Simt unii nevoia stringentă de a face parte dintr-un club? Probabil pentru socializare, sper, nu pentru vestă, respect și bătut pe spate (sau burtă). Văd că au apărut niște cluburi pe la noi de zici că hipsterii au văzut filme horror. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian hondacb Postat Ianuarie 11, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2021 Întrebam de cbr iști pt simplul motiv ca vreau sa învăț despre mobra mai multe. Nici un alt motiv. Merci de sugestii. Am mobra f3 de 3 luni, vreau sa știu mai multe despre ea. Ieri am fo ieșit la 0 grade, am cam tras frig bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate