Andu Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Salut! Ma numesc Andu, am A1 din iunie 2006, calaresc o yamaha xv 125 si vreau sa cunosc si alte persoane care au genu asta de motor... k sportive de 125 is o gramada. Tu ce cruiser ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Cum V2-iul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 Cum V2-iul ala? Da, e V2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Cum este?=cum trage,cum fuge,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 Cum este?=cum trage,cum fuge,etc 125, V2, 4 timpi... accelereaza puternic, dar fiind in 4 timpi viteza maxima e in jur de 140. mie imi place cum suna... nu e k "ascutitoarea" de RS si CBR-ul imi place k e in 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 140 pe un chopper de 125?Abia prrind eu cu CBR-ul 140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 si mie mie se pare un pic cam mult 140km/h, cbr125 stiam ca e cel mai puternic de 125cc si 4t si ala stock abia prindea 130km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 ehh... am exagerat, 120 cam asa... oricum imi place k e foarte confortabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 sal...ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care au choppere de 125cmc...sincer credeam ca sunt singurul...eu am o Honda Shadow de 125cmc...pana acu nu i-am facut nici o modificare(toba,motor..etc) pentru a avea mai multi cai....dar pot spune ca merge foarte frumos cu 130km (depinde de kg persoanei care o conduce)...oricum pun si eu cateva poze .. Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 foarte frumos motorul numai bine si sa ne vedem pe drum. chiar imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Sal,pot sa te intreb si eu de ce ti-ai luat chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Sal,pot sa te intreb si eu de ce ti-ai luat chopper? Sal...acu vreo 2-3 ani au inceput sa-mi placa si mie motoarele datorita unui super bun tovaras chopperist care m-a bagat in lumea asta super frumoasa si super libera a motociclismului.... mie imi plac speed-urile datorita felului in care arata si modul in care accelereaza....insa nu au fost destule motive pentru a-mi lua un speed....am ales chopperele datorita catorva experiente cu ele,pentru pozitia comoda in care stai,motorul in V care este la vedere si care produce un zgomot superb...si mai sunt o gramada de motive care se simt...oricum nu inseamna ca nu voi incerca un speed,dar doar dupa ce voi incerca un chopper cu o capacitate mult mai mare decat cea de 125.... Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 sal...ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care au choppere de 125cmc...sincer credeam ca sunt singurul...eu am o Honda Shadow de 125cmc...pana acu nu i-am facut nici o modificare(toba,motor..etc) pentru a avea mai multi cai....dar pot spune ca merge foarte frumos cu 130km (depinde de kg persoanei care o conduce)...oricum pun si eu cateva poze .. Asfalt uscat!!! E frumoasa frate! Sa o calaresti sanatos si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 E frumoasa frate! Sa o calaresti sanatos si asfalt uscat! Merci la fel....Asfalt uscat tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 sal...ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care au choppere de 125cmc...sincer credeam ca sunt singurul...eu am o Honda Shadow de 125cmc...pana acu nu i-am facut nici o modificare(toba,motor..etc) pentru a avea mai multi cai....dar pot spune ca merge foarte frumos cu 130km (depinde de kg persoanei care o conduce)...oricum pun si eu cateva poze .. Asfalt uscat!!! e supeeeeerb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin2002 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 am avut si eu un Daelim vt 125 custom,cromat tot..superb!Intradevar super confortabil,super sound,14 cai,si mergea 120.Problema e ca mi-a fost furat acum vreo 2 luni,impreuna cu un peugeot elyseo 50cmc:((! Iar acum astept si eu inca vreo 3 sapt pana sa imi achizitionez un rs 125. PS:apropo,daca auziti ceva VA ROG ANUNTATI-MA...NR de inmatriculare(logic ca la dat jos) BT-22-ALN O sa caut prin calc niste poze sa vad daca mai am cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 cat costa un chopper de 125 cmc ? si nou si sh.. stiti vre`un site ? exista importatori in romania? pana azi imi doream ca la vara cand dau de A1 sa`mi iau scuter...dar..dintr`o data m`am razgandit...sunt super tari chopperele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) cat costa un chopper de 125 cmc ? si nou si sh.. stiti vre`un site ? exista importatori in romania? pana azi imi doream ca la vara cand dau de A1 sa`mi iau scuter...dar..dintr`o data m`am razgandit...sunt super tari chopperele sal!!...eu iti pot spune cat costa o Honda Shadow...noua 5300E cu toate taxele...si am aflat de curand ca exista in Romania la mana a doua cu 2300E cu vreo 60000km(din cate imi amintesc) la bord....o poti cauta aici,pe motociclism,sau pe bikeshop.ro..eu am luat-o direct de la sursa(Honda),asa ca nu iti pot da nume de importatori,dar sunt o gramada,cauta si o sa gasesti...Bafta la cautare si succes la cumparare!!! Editat Februarie 28, 2007 de equilibrium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 cat costa un chopper de 125 cmc ? si nou si sh.. stiti vre`un site ? exista importatori in romania? pana azi imi doream ca la vara cand dau de A1 sa`mi iau scuter...dar..dintr`o data m`am razgandit...sunt super tari chopperele Salut! Eu ti-as recomanda modelul dragstar de 125 de la yamaha... este f frumos, fiabil, iar pretul sh este bun avand in vedere km pe care ii are la bord. Parerea mea e sa incerci s-o iei de afara, avand in vedere ca nu mai platesti taxe si pretul este, dupa mine, bun. In Romania nici nu am vazut modelul dragstar 125 sh de vanzare. Uite aici un link: http://www.mobile.de/SIDiYNyckjXI7znI4TlIR...mp;doSearch.y=5 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 foarte frumoase un shadow de 125 era sa-mi iau si eu daca era mai ieftin (e destul de scump) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 sal, la cat te-a ajuns jucaria? ma gandesc sa iau unu pt prietena mea. multam! sal...ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care au choppere de 125cmc...sincer credeam ca sunt singurul...eu am o Honda Shadow de 125cmc...pana acu nu i-am facut nici o modificare(toba,motor..etc) pentru a avea mai multi cai....dar pot spune ca merge foarte frumos cu 130km (depinde de kg persoanei care o conduce)...oricum pun si eu cateva poze .. Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 sal, la cat te-a ajuns jucaria? ma gandesc sa iau unu pt prietena mea. multam! sal!!...din cate inteleg,te referi la pret.Si cum am mai spus,eu mi-am luat-o noua de la reprezentantza si m-a costat 5300E cu toate taxele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 As vrea sa fac un mic sondaj in legatura cu primele doua cruisere (cele mai tari, parerea mea) la clasa 125: yamaha xvs dragstar si honda vt shadow. Sunt curios ce parere au si altii! Care e mai aratoasa? (datele tehnice sunt cam aceleasi: 125 cmc, V2, 4 timpi, 5 viteze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 As vrea sa fac un mic sondaj in legatura cu primele doua cruisere (cele mai tari, parerea mea) la clasa 125: yamaha xvs dragstar si honda vt shadow. Sunt curios ce parere au si altii! Care e mai aratoasa? (datele tehnice sunt cam aceleasi: 125 cmc, V2, 4 timpi, 5 viteze) Hehe , Yamaha (cea neagra presupun) mi se pare mai misto cu cele 2 tobe si un disc de frana mai mare pe fata...in rest mi se pare ca sunt destul de identice iar performantele presupun ca sunt tot la fel.. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 da' Intruder LC de 125cmc ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate