Florin Mihai V Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Salut ,la curățarea etrierilor este obligatoriu înlocuirea garniturilor de la etrieri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 7, 2021 Admin Share Postat Februarie 7, 2021 Ce înseamnă "curățare etrieri"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 *etriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 oră, Florin Mihai V a spus: Salut ,la curățarea etrierilor este obligatoriu înlocuirea garniturilor de la etrieri?? Nu este obligatorie inlocuierea garniturilor, este recomandata si de multe ori necesara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Mihai V Postat Februarie 7, 2021 Autor Share Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 ore, taong_mapagbiro a spus: fix ce inseamna si pentru tine cand spui ca te duci sa faci baie . Nam vrut sa fiu uracios sau sa fac pe deșteptu,da ma gândeam ca pe un forum moto știu oamenii ce înseamnă "curățare etrieri"si nu trebuie sa desenez o schița, o seara faina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 7, 2021 Admin Share Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 ore, taong_mapagbiro a spus: fix ce inseamna si pentru tine cand spui ca te duci sa faci baie . Eu mă spăl doar la subraț, dar tot baie îi spun. Tu la fel? Acum 40 minute, Florin Mihai V a spus: pe un forum moto știu oamenii ce înseamnă "curățare etrieri"si nu trebuie sa desenez o schița, o seara faina !! Avem noțiuni și terminologii de înțelegere a fenomenelor diferită, mai ales când descriem ceva, chiar dacă suntem născuți de aceeași mamă. Eu folosesc doar spray de frână la schimbarea plăcuțelor și aia o numesc "curățare". Altul scoate cât poate pistonașele și le freacă la periuța de dinți de-i vine acru, dă garniturile afară, le curăță cu wd 40. Dacă îl întrebi, tot "curățare" a făcut. Acum ai înțeles diferența de percepție a termenilor? Sau trebuie să-ți desenez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu75 Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 (editat) Salut.Daca poti sa apreciezi ca garniturile sunt ok,nu este obligatoriu sa le schimbi.Obligatoriu este sa cureti canalele garniturilor ,de oxidul de aluminiu.Acesta impinge garnitura in pistonas,ingreunand deplasarea lui sau chiar blocarea.O sa ai nevoie de un ac de trasat si o oglinda.Pistonasele le cureti cu pasla. Spor la treaba Editat Februarie 8, 2021 de moshu75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate