Leoiordache96 Postat Februarie 20, 2021 Share Postat Februarie 20, 2021 Salutare! Care ar fi data cu aproximație când școlile pentru categoria A își încep parcursul? (Multumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Februarie 20, 2021 Share Postat Februarie 20, 2021 Acum 8 minute, Leoiordache96 a spus: Salutare! Care ar fi data cu aproximație când școlile pentru categoria A își încep parcursul? (Multumesc) salut. nu este o data exacta. in functie de vreme, unele scoli fac practica si iarna(poligon). Daca vrei sa te inscrii si te gandesti ca nu incep, sau ai pe cineva care vrea sa stie, sunati si inscrieti-va. Va incepe indata ce se va face putin mai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leoiordache96 Postat Februarie 20, 2021 Autor Share Postat Februarie 20, 2021 1 oră în urmă, orangefresh2 a spus: salut. nu este o data exacta. in functie de vreme, unele scoli fac practica si iarna(poligon). Daca vrei sa te inscrii si te gandesti ca nu incep, sau ai pe cineva care vrea sa stie, sunati si inscrieti-va. Va incepe indata ce se va face putin mai cald. Am înțeles. Sunt înscris deja de anul trecut din octombrie, am plătit și scoala integral... Din păcate nu am apucat sa fac nici o ora de poligon. Aștept cu nerăbdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2021 Admin Share Postat Februarie 21, 2021 Salut! Ești nou, bine ai venit pe forum! 1. Când răspunzi, nu mai folosi butonul "citează", are alt scop. Mai jos ai o fereastră mare, în care scrii replica ta. 2. Pe viitor, te rog să pui titluri la obiect, nu ambiguități - ți l-am modificat. 3. Răsfoiește atent paginile forumului și invață-te cu formatul lui. Sunt arii dedicate, unde este foarte posibil să găsești răspunsuri la întrebările tale. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leoiordache96 Postat Februarie 21, 2021 Autor Share Postat Februarie 21, 2021 Am înțeles. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate