AdrianCristea Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Salut, am o motocicleta noua, un Daytona, mai exact Zontes zt125u, cand intru sa fac programare la rar si pun Daytona Motors, sai Daytona zice sa aleg dintre DACIA, DAF etc...( deci nu gaseste ).. ce sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianCristea Postat Aprilie 2, 2021 Autor Share Postat Aprilie 2, 2021 problema o fi ca eu cand am dat programare RAR am dat eliberare CIV pentru vechicule noi in loc de "MOTO - orice activitate"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 3, 2021 Admin Share Postat Aprilie 3, 2021 Contactezi RAR prin datele de pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 La 02.04.2021 la 23:22, AdrianCristea a spus: problema o fi ca eu cand am dat programare RAR am dat eliberare CIV pentru vechicule noi in loc de "MOTO - orice activitate"? ti-ai dat raspunsul singur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 On 4/2/2021 at 10:30 PM, AdrianCristea said: Salut, am o motocicleta noua, un Daytona, mai exact Zontes zt125u, cand intru sa fac programare la rar si pun Daytona Motors, sai Daytona zice sa aleg dintre DACIA, DAF etc...( deci nu gaseste ).. ce sa fac? Seria de caroserie sa fie corectă,in rest poti sa pui si Daihatsu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 seria conteaza , poti pune Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianCristea Postat Aprilie 5, 2021 Autor Share Postat Aprilie 5, 2021 Am sunat si m-am programat telefonic, nu puteam sa pun ce vreau pt ca imi zicea ca am gresit, si cand sa pun Daytona imi dadea alte nume asemanatoare "corecte", DACIA, DAF... in fine, am rezolvat prin a suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate