ianachim Postat Aprilie 14, 2021 Share Postat Aprilie 14, 2021 am evadat jumatate de zi de la job si am fugit sa vad daca au curatat soseaua spre PIATRA ARSA.... ...mda ....am uitat ca sunt in romania nisip la greu, aer curat si drum liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 14, 2021 Share Postat Aprilie 14, 2021 Chiar la asta mă gândeam și eu, mai greu cu zilele scurte in schimb dar acuși e joi, apoi vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Acum 8 ore, ianachim a spus: am evadat jumatate de zi de la job si am fugit sa vad daca au curatat soseaua spre PIATRA ARSA.... ...mda ....am uitat ca sunt in romania nisip la greu, aer curat si drum liber Frumos... ! nu mai ai bmw-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 1 oră în urmă, shpixy a spus: Frumos... ! nu mai ai bmw-ul ? Îl are, bani de rca nu mai sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 ...sau poate l-a dat pe scuter ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 15, 2021 Autor Share Postat Aprilie 15, 2021 1 oră în urmă, john17 a spus: Îl are, bani de rca nu mai sunt! m ai prins la scutere nici nu le mai fac RCA 1 oră în urmă, shpixy a spus: ...sau poate l-a dat pe scuter ! pe .... scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 La 14.04.2021 la 22:32, ianachim a spus: am evadat jumatate de zi de la job si am fugit sa vad daca au curatat soseaua spre PIATRA ARSA.... ...mda ....am uitat ca sunt in romania nisip la greu, aer curat si drum liber Superb! Avand in vedere ca merge cu scuterul, banuiesc ca merge si cu Bandita! Cat este portiunea de "off-road"? Pentru ca ma bate gandul pentru week-end-ul urmator... Multumesc anticipat (aici sau PM)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 17, 2021 Autor Share Postat Aprilie 17, 2021 (editat) Acum 2 ore, pierrotlefou a spus: Superb! Avand in vedere ca merge cu scuterul, banuiesc ca merge si cu Bandita! Cat este portiunea de "off-road"? Pentru ca ma bate gandul pentru week-end-ul urmator... Multumesc anticipat (aici sau PM)! merge insa nu i momentul totul e plin de nisip si acum ninge cred ca in mai abia va fi de facut traseul complet ai asfalt ok pana la cabana dichiu dupa cam rupt pana la bolboci iar in jurul lacului. pamant nu m am dus cu moto tocmai ca m ar fi macat sa bag mana in gaz dar nu ai unde urmareste atent filamarile de la sol si o za vezi cat nisip este pe jos Editat Aprilie 17, 2021 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 23 minute, ianachim a spus: merge insa nu i momentul totul e plin de nisip si acum ninge cred ca in mai abia va fi de facut traseul complet ai asfalt ok pana la cabana dichiu dupa cam rupt pana la bolboci iar in jurul lacului. pamant nu m am dus cu moto tocmai ca m ar fi macat sa bag mana in gaz dar nu ai unde urmareste atent filamarile de la sol si o za vezi cat nisip este pe jos Multumesc pentru detalii si recomandari. O pun in cui si astept vremea buna! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate