Lup69 Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 (editat) Sfarsit de martie, soare, cer senin, primavara ameninta cu "instalarea"..., pacat ca iarna si-a mai scuturat cojoacele de atunci, hai cu varaaaa!!!! In rest, voie buna, am parcurs aproape 200 de km, usurel, ca de inceput... https://youtu.be/JVGHv1jfb6o Azi doar prima parte... Editat Aprilie 16, 2021 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 16, 2021 Autor Share Postat Aprilie 16, 2021 1 hour ago, shpixy said: Super ! Multumesc, am observat ca urmaresti in general postarile video...bravo, poate ca vei participa in viitor si la ele, posibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Salut. 40 minute de video?!?! Si este, doar part 1? Fara suparare, dar este foaaarte mult, nu se uita nimeni pana la coada. Ar trebui taiat, comasat, sa fie 10 15 min.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Acum 6 ore, Lup69 a spus: Multumesc, am observat ca urmaresti in general postarile video...bravo, poate ca vei participa in viitor si la ele, posibil? Adica sa ne plimbam amandoi... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 21, 2021 Autor Share Postat Aprilie 21, 2021 Continuarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate