Constantin Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Turul Romaniei 2021 Retro, pe judetene si comunale Cu motoare de cilindree redusa. De evitat pe cat posibil nationalele. Se reda una dintre etape pentru exemplificarea preferintelor in alegerea traseului. Cat mai putina civilizatie. Pana acum: Gigi, Nicon, Constantin In luna mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Puneti detalii, checkpointuri aproximative, cand treceti prin anumite puncte, mi-ar placea daca pot sa va insotesc cel putin pe unele portiuni si sa va cunosc personal, tot citesc cu placere postarile dvs si va admir ce putere si vointa aveti la varsta dvs. Jos palaria. Nu am motor de cilindree redusa, dar nefiind vitezoman de felul meu, ma pot adapta la orice ritm. De asemenea, am si timp si program flexibil. Asa ca de ce nu... Spor la cati mai multi km si ani calare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 28, 2021 Autor Share Postat Aprilie 28, 2021 La 24.04.2021 la 0:22, frankone a spus: Puneti detalii, checkpointuri aproximative, cand treceti prin anumite puncte, mi-ar placea daca pot sa va insotesc cel putin pe unele portiuni si sa va cunosc personal, tot citesc cu placere postarile dvs si va admir ce putere si vointa aveti la varsta dvs. Jos palaria. Nu am motor de cilindree redusa, dar nefiind vitezoman de felul meu, ma pot adapta la orice ritm. De asemenea, am si timp si program flexibil. Asa ca de ce nu... Spor la cati mai multi km si ani calare. Mai sunt unele detalii de stabilit! Pe ce portiune ai fi interesat? Comunicam detaliile pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 13, 2021 Autor Share Postat Mai 13, 2021 Prima etapa, pe Prut! 20210513_141341.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Sunt din Baia Mare probabil vin si eu putin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2021 Autor Share Postat Mai 15, 2021 Pe granița de Nord. Siret, Horodnic. Muzeul moto extra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate