Jump to content

Recommended Posts

Salut, de curand am intampinat o problema la motorul meu. Un Hornet din 2004, il am de cateva luni si nu mi-a mai facut asa. Mergeam cu el pe strada si dintr-o data il simteam sub mine cum tremura cand bagam putin mana in gaz, am zis ca poate mi se pare mie. Am mai mers putin asa si dupa cand am vrut sa fac o depasire, am bagat mana in gaz si am observat ca motorul nu mai trage si merge in 2 pistoane, am mai mers putin cu el asa, am zis ca poate isi revine si dupa dintr-o data nu a mai vrut sa traga deloc si s-a oprit din mers. I-am dat de cateva ori la automat si nu a vrut sa o ia, am mai stat cateva secunde, am mutat robinetul pe rezerva (precizez ca aveam jumatate de rezervor de benzina), am tras socul si a luat-o. Dupa am mers repede sa bag benzina, am zis ca poate nu mai functioneaza becul din bord de la rezerva, am bagat si am vazut ca benzina aveam jumatate de rezervor. Dupa in drum spre casa nu mi-a mai facut probleme dar observam ca in decelerare, in frana de motor, da mai multe rateuri mici pe toba, una dupa alta. Oare ce problema ar putea sa fie? Eu ma gandeam ca poate nu sunt sincronizate carburatoarele si de aceea sa dea rateurile, dar nu cred ca se oprea motorul din mers daca nu erau sincronizate carburatoarele.

Link to post
Share on other sites
On 5/5/2021 at 11:51 AM, easy ride on! said:

Probleme de alimentare ("peşti"?), cu efect de dozaj prea sărac, ardere prelungită, rateuri (mici) în evacuare.

Dar verifică mai întâi pompa electrică de benzină. Are ceva "points" (contacte) care au funcţionat stabil vreo 17 ani  :)

 

Mersi mult pentru ajutor, am cautat pe internet o astfel de pompa sau un kit de reparatie dar mi-a dat doar pentru CBR-uri, al meu e CB600F, nu am gasit nimic pentru modelul meu. Si am mai descoperit o mica problema zilele astea, miroase a benzina cand stai langa motocicleta, imi zic prietenii cand ma opresc langa ei ca miroase a benzina. Oare sa fie tot din cauza asta?

Link to post
Share on other sites

Cu toata bunavointa,o motocicleta nu se repara pe net! Sunt o gramada de lucruri de verificat,reglat,testat..iar in lipsa de cunostinte si scule,nu poti rezolva o problema uneori banala ca ceva carburatoare,dereglate,murdare,mizerie etc.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...