Hannibal Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Va anunt cu mandrie ca in panoplia de comuniste ale Bucurestiului s-au adaugat 2 'tinerele' "made in Ucraina". Hannibal (aici de fata ) si Mihai tocmai ne improprietariram cu un Jupiter, respectiv o Planeta de la Costi si Cosmin. Si asta bineinteles prin intermediul forumului de vanzari de pe pro-bike. O sa fac niste cu poze in week-end si le pun probabil luni. S-auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Mai 21, 2004 Autor Share Postat Mai 21, 2004 By the way, de ce scrie pieton sub numele meu??? Ca io scap in curand de "rusinica" asta. Ce trebe sa fac ca sa scrie.... motociclist... cel putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 By the way, de ce scrie pieton sub numele meu??? Ca io scap in curand de "rusinica" asta. Ce trebe sa fac ca sa scrie.... motociclist... cel putin Pai, e simplu..te urci pe cal si esti..motociclist . Asta ce vezi tu sub nickuri e o prostie care numara posturile...sunt destui pe aici care-s campioni la posturi si au vazut motociclete doar in poze Io ii bat la cap pe admini de mult sa o scoata si daca vor neaparat sa afiseze ceva pe baza votului celorlalti utilizatori, cum era pe forumul vechi... PS Bine ati venit pe 2 roti si va asteptam cu fiarele la Arc miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Mai 21, 2004 Autor Share Postat Mai 21, 2004 Dupa cum spuneam si mai sus.... o sa scap de rusinica asta... Deocamdata ma enerveaza Dobre cu Minsk-ul lui tinut intr-a intaia . Deci de venit o sa vin .... pieton. In alta ordine de idei. Un telefon, o adresa a unui mecanic care se pricepe sa repare pacanitul din cilindrul meu drept imi postati si mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Pacanit la cilindrul drept? Ala e boltul de la piston care are joc. Lasa-l asa. Deranjeaza doar acustic(asta pana cand o sa trebuiasca sa schimbi setul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate