Dani525 Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 (editat) Buna, am primit de curand o motocicleta ktm 525cm 2006 de ziua mea si are acte de austria , in acte are 12kw , eu vreau sa o inmatriculez in romania pentru ca dau de permis de a2 la 18 ani si daca ma pot plimba cu ea legal , mentionez ca motocicleta este stock nu are limitare , merge perfect Kw din actele de austria raman la fel sau se fac alte masuratori pentru a ma cara legal la 18 ani cu a2.Multumesc Editat Mai 23, 2021 de Dani525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 Cand am inmatriculat o motocicleta limitata in Germania au trecut in CIV-ul romanesc datele din cartea germana; motocicleta era limitata fizic, dar nu a controlat-o nimeni nicaieri. Asta a fost acum multa vreme, nu stiu daca acum o pune cineva pe bancul de proba sa masoare puterea, dar nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Nu trebuie să faci nimic. Așa vin KTM-urile de enduro, cross, supermoto, etc. O înmatriculezi normal, o să ai aceleași date și-n actele de România. Te vei putea plimba legal cu ea. Am avut și eu un Husaberg FS570 (tot KTM) cu 9kW putere trecută în acte de către producător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 De ziua ta ai primit un ktm 525 cu care tu incepator vrei sa mergi si pe sosea cu el , loc de veci ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 (editat) Acum 3 ore, PzKpfW a spus: Am avut și eu un Husaberg FS570 (tot KTM) cu 9kW putere trecută în acte de către producător. korekt, ai avut :)) erau de fapt 8kW si inca tot asa figureaza in talon Editat Mai 24, 2021 de tzakedotnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 1 hour ago, tzakedotnet said: korekt, ai avut :)) erau de fapt 8kW si inca tot asa figureaza in talon Nenea, da' tu de unde știi? Că văd că ai 690 SMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani525 Postat Mai 26, 2021 Autor Share Postat Mai 26, 2021 On 5/24/2021 at 4:20 PM, sbk750 said: De ziua ta ai primit un ktm 525 cu care tu incepator vrei sa mergi si pe sosea cu el , loc de veci ai ? Eu ma dau pe motor de la varsta de 8 ani , stiu cu ce se mananca On 5/24/2021 at 4:20 PM, sbk750 said: De ziua ta ai primit un ktm 525 cu care tu incepator vrei sa mergi si pe sosea cu el , loc de veci ai ? Eu ma dau prin padure si cand mai ies pe asfalt as vrea sa fiu legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate