vik55 Postat Iunie 6, 2021 Share Postat Iunie 6, 2021 Sal. Caut partener de drum , eu ies de obicei sambata una da una nu aprox , 500 / 600 Km cu intoarcere seara .Ca viteza 130 / 150 . Prefer un tovaras tot cu touring , generatia mai tanara cu vitezane prefara alte viteze iar eu cu batranul meu panzer care a fact Stalingrad_ul poate incurcam . Toate cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 6, 2021 Share Postat Iunie 6, 2021 Salut, Ne auzim sambata viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 7, 2021 Autor Share Postat Iunie 7, 2021 Ok. Daca ies vb. vineri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 La 07.06.2021 la 11:23, vik55 a spus: Ok. Daca ies vb. vineri . Sambata asta daca e frumos, un Bulgaristan? Saptamana trecuta am fost la Kazanlik la festivalul trandafirilor, saptamana asta se poate merge in est spre Madara horseman. Asta ca idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 9, 2021 Autor Share Postat Iunie 9, 2021 Sal . Da sa vedem si cum este vremea sau poate incercam la " zapada " cat se poate un TF. ori TA. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Acum 1 oră, vik55 a spus: Sal . Da sa vedem si cum este vremea sau poate incercam la " zapada " cat se poate un TF. ori TA. ??? Dar nu e cam aglomerat in weekend pe TF si TA? Adica astea sunt de facut in timpul saptamanii (daca exista posibilitatea). Eu aleg sa merg la vecinii nostri pentru ca traficul la ei e mai lejer si in general ei merg incet => mai putin periculos. Ahh si starea drumurilor parca e mai buna (de cand s-a dat drumul la liber cu intrarea la ei am facut 3 drumuri in directii diferite) comparativ cu ce e la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Subscriu aici, in caz ca incercati TF si TA. Sunt curios cat se poate merge pe amandoua in momentul de fata. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 (editat) Dinspre Arges, se poate merge pana la Cabana Capra. De acolo este bariera lasata. A mai ramas de deszapezit portiunea de langa tunel. Dispre Sibiu nu stiu care este situatia. Posibil in Iulie sa se deschida TF. Editat Iunie 9, 2021 de Bored Panda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 De pe Transfagarasan: https://fb.watch/60xYlqXVqZ/ Sa luati in calcul ca vineri si sambata este si Raliul Argesului, fix pe Transfagarasan. Cu ocazia desfăşurării Raliului Argeşului – Catena 2021, vor fi restricţii de circulaţie pe următoarele artere rutiere din judeţul Argeş: Vineri 11 iunie 08:00 – 13:30 DJ 703K – Comuna Budeasa (fosta fabrică de carămidă – barajul Budeasa Mică) 13:30 – 18:45 DN 73C – Câmpulung – Berevoieşti 14:15 – 19:15 DN 73 – Fabrica Holcim – Comuna Dragoslavele Sâmbătă 12 iunie 09:30 – 17:30 DN 7C (Transfăgărăşan) – Hidrocentrala Arefu – Cabana Capra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Transalpina luni era baricadată, deși umbla vorba că practicabilă ar fi fost. Nenea părea că păzește să nu intre nimeni, dar oricum n-aveam de gând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 9, 2021 Autor Share Postat Iunie 9, 2021 Mda s-ar putea sa fie prea devreme pt TA / TF ma gandesc la cata apa / flescaranie cred ca este pe partea carosabila prin topirea zapezi . Man daca o fii Bg baga o harta / traseu ceva sa vedem pe unde ai vrea ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Seara buna, spre exemplu: https://goo.gl/maps/dMhgaCGmNv4e2JsG9 Nu e batut nimic in cuie, e doar asa ceva de vizitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 11, 2021 Autor Share Postat Iunie 11, 2021 Sal. Da ar merge sa vedem vremea si poate o scurtam putin adica de la Targovishte direct Popovo / Ruse la intoarcere normal . Mai vb pe seara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate