Cotor Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Buna ziua. Am achizitionat de curand un bmw f650st, 1997. Nicio problema cu motocicleta pana acum cateva zile cand am gasit sub ea, in parcare, scurs antigel. Din ce banuiesc eu ar fi de vina o garnitura de la un capac lateral. Voi atasa o poza si am rugamintea, daca stie cineva, sa imi spuna ce garnitura este aceea si daca se poate schimba usor sau trebuie sa apelez la un service. Deasemenea e ok sa circul cu ea atat timp cat verific nivelul de lichid? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 garnitura pompa de apa . recomand sa schimbi si pompa. nu este recomandat sa circuli cu ea asa, poti ramane fara antigel si strici motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Iunie 10, 2021 Autor Share Postat Iunie 10, 2021 Multumesc de raspuns. Aveti vreo recomandare de magazin de piese in Bucuresti unde as putea gasi garnitura respectiva sau pompa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 https://www.romimoto-piese.ro/ro2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Iunie 25, 2021 Autor Share Postat Iunie 25, 2021 Mersi de ajutor, am rezolvat problema. Din pacate a aparut alta, la frana spate. Pedala este ba tare si franarea e normala, ba mai moale ducandu-se pana la jumate si uneori se duce efectiv pana jos, iar franarea spate e 0. Nu vad nicio pierdere de lichid, iar nivelul lichidului e normal. Aveti idee de unde poate fi problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 25, 2021 Share Postat Iunie 25, 2021 De obicei trebuie schimbat kitul din pompă, curățat circuit, inspectat și etrierul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Iunie 25, 2021 Autor Share Postat Iunie 25, 2021 Am sa ii schimb schimb lichidul pentru inceput, ma gandesc ca poate fi sindin cauza aerului din instalatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 25, 2021 Share Postat Iunie 25, 2021 E din cauza uzurii din pompă.E uzat corpul pompei,sau garniturile.Din cauza uzurii de acolo,lichidul de frână in loc sa o ia catre etrier(la apasarea pedalei) se strecoară printre pistonasul pompei,si corpul pompei,ramanand in paha,vas de expansiune,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Iunie 29, 2021 Autor Share Postat Iunie 29, 2021 Da, dupa putina documentatie am ajuns la aceeasi concluzie. Kit de reparatie sau pompa schimbata cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Iulie 4, 2021 Autor Share Postat Iulie 4, 2021 Stie cineva daca pompa frana spate e aceeasi ca pe Aprilia Pegaso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 https://www.f650gs.crossroadz.com.au/BrakesAndABS.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate