razvan34 Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Salut! Am un scuter si as vrea sa ii schimb anvelopa pe spate. In CIV este specificata dimensiunea la roata spate 130/70/13, dar momentan pe scuter este montat un 150/70/13, asa l-am cumparat. Intrebarea este: pot monta pe aceeasi janta unul de 130, deci putin mai ingust, in interesul de a evita eventuale probleme cu politia sau RAR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 (editat) Nu doar că e legal 130, dar este și optim, cu dimensiunea aia a venit din fabrică. Montând altă dimensiune, îi afectezi ciclistica, pune ce e în talon. Editat Iunie 13, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan34 Postat Iunie 13, 2021 Autor Share Postat Iunie 13, 2021 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Nu doar că e legal 130, dar este și optim, cu dimensiunea aia a venit din fabrică. Montând altă dimensiune, îi afectezi ciclistica, pune ce e în talon. Pai asta vreau sa pun, dar intrebarea era daca se potriveste unul de 130 pe aceeasi janta pe care il am pe asta de 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Janta ar trebui să fie cea originală. Dacă este, pune ce scrie in carte. Din fabrică are dimensiunea scrisă în talon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan34 Postat Iunie 13, 2021 Autor Share Postat Iunie 13, 2021 Acum 30 minute, Lucian_M a spus: Janta ar trebui să fie cea originală. Dacă este, pune ce scrie in carte. Din fabrică are dimensiunea scrisă în talon? Nu am idee. Este fabricatie 2000, iar in RO e inmatriculata de prin 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Caută pe net cu ce anvelope vine din fabrică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate