kenedmoto Postat Iunie 25, 2021 Share Postat Iunie 25, 2021 Unde gasesc piuliță asta de la telelever BMW R1299R, ca am pierdut-o. Acum 33 minute, kenedmoto a spus: Unde gasesc piuliță asta de la telelever BMW R1299R, ca am pierdut-o. Cred ca e o apărătoare de cauciuc, piuliță este, dar a avut ceva peste ea. Pun o poza cum e acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Iunie 25, 2021 Share Postat Iunie 25, 2021 Salut! Seamana cu astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Iunie 25, 2021 Autor Share Postat Iunie 25, 2021 1 oră în urmă, CipRo a spus: Salut! Seamana cu astea? DA ! Cam așa era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Iunie 25, 2021 Share Postat Iunie 25, 2021 (editat) Sunt pe motorai.ro . Capac piulita le spune. Editat Iunie 25, 2021 de CipRo Greseala site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Iunie 25, 2021 Autor Share Postat Iunie 25, 2021 Acum 21 minute, CipRo a spus: Sunt pe motorai.ro . Capac piulita le spune. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Iunie 25, 2021 Share Postat Iunie 25, 2021 Cu mare drag. Sa-ti fie cu folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate