Sari la conținut

kenedmoto

Membru
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kenedmoto

  1. La carburator e problema, plutitorul rămâne blocat și curge benzina. Cum a zis colegiul verifica cuiul pontou.
  2. Nu e vorba ca e scump sau ieftine, e vorba ca nu e nici un service moto prin zona, mai ales de bmw. Cel mai apropiat ar fi la Dan Cața la Cluj la 225km.
  3. Salut Vreau sa schimb lichidul de frana la BMW R1200R cu ABS și vreau sa întreb dacă trebuie sa aerisesc și modul ABS sau ajunge sa aerisesc etrierele.
  4. Dacă vrei ne înțelegem și facem schimb. Asta a mea e OEM și e foarte silențioasa.
  5. OK. Nu am apucat sa o lustruiesc puțin Prețul e de 100 de euro.
  6. Da. Te rog sa ma scuzi dar am fost plecat și doar ieri am ajuns acasă. După masa fac pozele și ți le trimit.
  7. OK. Maine fac poze și îți trimit.
  8. Am de R1200R dar nu cred ca se potrivesc.
  9. De la SH. Le cumperi cu tot cu Geaca.
  10. Mersi L.u.v, Deocamdată nu schimb filtrul de aer, sa vad după mapare cum se comporta.
  11. Salut. Mi-am schimbat toba cu un a mai sport și se simte diferența la accelerație, dar parca a crescut un pic consumul de benzina. Oare ar trebui sa schimb și filtrul de aer? sa pun un filtru k&n?
  12. Va salut. Vreau sa schimb uteiul la BMW-ul meu R1200R și mă gândeam sa bag Motul dar nu știu ce sa aleg între 7100 20w50 sau 5100 15w50 Pana acuma am folosit Motorex 15w50 dar am sesizat zgomot în motor la temperaturi mari după ce se încălzea motorul. Am citit aici pe forum ca uni recomanda ulei mineral pentru motoare boxer cu răcire pe aer. De aceea sunt putin în ceata. Voi ce mi-ați recomanda?
  13. Trebuie sa te obișnuiești cu ambreiajul și accelerația. Ca sa pot face ce vrei tu trebuie sa poți merge încet și asta o faci din accelerate fina și ambreiaj patinat. Dacă nu tragi de ambreiaj motorul moare, antrneaza-te sa mergi cât mai încet cu ambreiaj patinat.
  14. Salut băieți. Mi-am cumpărat un topcase original BMW și l-am luat cu cheia lui. Acuma as vrea sa scot butucul și sa îl fac după cheia motorului sa nu umblu cu doua chei și nu știu cum sa îl scot. Pe YT sunt filmulețe cum se scoate dacă nu ai cheie, dar eu am cheie și pot sa îl deschid/închid, îl dau jos de pe suport. Ar trebui sa fie o metoda de al scoate. Poate știe cineva și îmi spune și mie cum se procedează.
  15. Unde gasesc piuliță asta de la telelever BMW R1299R, ca am pierdut-o. Cred ca e o apărătoare de cauciuc, piuliță este, dar a avut ceva peste ea. Pun o poza cum e acum.
  16. Eu m-am gândit se leg doua proiectoare de 10W de acolo, dacă se poate.
  17. Daca ne intalnim vreodata dau o bere, m-a binedispun replicile tale. Bravo Jo!
  18. Superb Triumph-ul. Daca totusi te plictisesti de ea anunta-ma.
  19. OK. Mesi, o sa fac maine operatiunea ca azi a fost sarbatoare.
  20. Salut. Vreau sa îmi schimb uleiul in grup și in carte scrie sa pun 180ml 75W90 dar eu am ulei de la Castrol Axle EPX 80W90. GL5 E diferența mare între ele? Oare pot sa pun sau sa îmi cumpar 75W90 cum scrie in carte.
  21. Deci n-am cum să-l reglez Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Creează nouă...