florinelu07 Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Acum 9 minute, ionutpm a spus: Ontopic si offtopic in acelasi timp: vacile sunt hard-enduriste: lasa urme pe pamant, fac zgomot cand mug, aparent lovesc masini si in plus polueaza expirand CO2 (cam o tona pe an). Daca mobrele nu au voie pe acolo mi s-ar parea astfel corect ca nici vacile sa nu aiba voie. Multumesc. Mai sunt si tauri, care doar cacao si tuf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 (editat) Acum 47 minute, ionutpm a spus: Ontopic si offtopic in acelasi timp: vacile sunt hard-enduriste: lasa urme pe pamant, fac zgomot cand mug, aparent lovesc masini si in plus polueaza expirand CO2 (cam o tona pe an). Daca mobrele nu au voie pe acolo mi s-ar parea astfel corect ca nici vacile sa nu aiba voie. Multumesc. E vorba de fagase si distrugerea .Vaciile sunt niste animale ,motocicletele nu sunt nici macar fiinte . Compari mere cu pere (mai pe romaneste) . Acum 39 minute, apriliacluj a spus: si le rup oglinzile.... Nu e numai aparent ... am oprit peste drum si am intrat in curte iar dupa ce am inchis poarta singuri trecatori pana m-am uitat pe geam a fost cireada . Dupa trecerea lor glinda atarna in fire iar aripa (care e din plastic) era crapata . Asta numai la o trecere . Dar parca era vorba de motoare in deschidere . Editat Iulie 13, 2021 de mottofreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Acum 22 minute, einstein1984 a spus: exista porti culisante.... PS. vacile scot si metan, care face muult mai mult efect de sera decat CO2ul. Serios acum ,tu ai inteles ce ai citit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Serios acum, tu n-ai niciun fel de simt al umorului. Asta spune multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Am perceput umorul dar atata vaci in sus ,vaci in jos ... de fapt acum judeci persoana mea si nu hard enduristii care sunt subiectul acestui topic . Eu nu sunt ,nu am fost si nu voi fi hard endurist ,nici macar soft enduro nu am practicat. Ceva motoare dual sport am avut dar cu multi ani in urma - ceva XT350 ... 350 imi amintesc sigur si in 4T ca 2T nu-mi place .Am avut si IJ ,MZ , Mobra ca intr-un timp nu aveai de unde alege . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Ale dreacu' vaci cum se freaca ele de masina si dau oglinzile peste cap... Dom'le, la noi nici macar vacile nu sunt educate, ca alea din afara. Alea dau usor cu coada si ti-o pliaza inapoi corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 da ma colegule, dar vacile alea de dincolo au conditii, sunt scolite, uite cate ventilatoare l-i s-au construit, doar sa fie relaxate si sa dea lapte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Acu imi dau seama ca enduristii le aprecieaza in mod deosebit . Si in orice ciurda exista cel putin un bou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Prin tarile din vest au inceput sa limiteze si accesul motorizat electric in ariile protejate. Deci este doar chestiune de timp pana ne lamuresc si pe noi ce trebuie sa facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate