Going4Adventure Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 (editat) Salutare rideri, Am lansat un nou moto vlog. In acest episod am vizitat cu motocicleta o mica parte din Tara Hategului. Acest taram de poveste este plin de obiective turistice si trasee perfecte pentru mersul pe doua roti. Prima oprire a fost la Barajul Gura Apelor din muntii Retezat. Un loc de o frumusete aparte ce asteapta sa fie descoperit de turisti. Traseul a fost nemaipomenit pentru doua roti. Apoi calatoria a continuat spre Densuș unde am vizitat cea mai veche biserica de piatra din Romania. Este un loc incarcat de istorie, ce merita vizitat. Like, Share si Subscribe daca va place. Vizionare placuta! https://youtu.be/6R3rhMM0gHg Editat Iulie 3, 2021 de Going4Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Bravo dom'le! Tine-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Băi da... Super mișto. Ai sub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Going4Adventure Postat Iulie 4, 2021 Autor Share Postat Iulie 4, 2021 6 hours ago, raikk said: Băi da... Super mișto. Ai sub Ms mult 10 hours ago, Silver Arrow said: Bravo dom'le! Tine-o tot asa. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate