costi91 Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 (editat) Salut. Avem în Pitești service moto? Tot ce am găsit pe aici, pe site, probabil nu mai este de activitate... Editat Iulie 4, 2021 de costi91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 E unu spre Maracineni la cateva sute de metri pe dreapta, dupa ce iesi din intersectia de la mall. http://ghidautoservice.ro/service/elmar-service-moto-calea-campulung/ N-am fost la el ca pleca omul in vacanta cand i-am zis sa-mi schimbe anvelopele. Nevasta-sa e colega cu a mea si cand i-am sunat m-a refuzat. Nu stiu ce face, daca face, cat de bine face... doar ca trec zilnic pe langa ei cand ma duc la atelier si vad actiune acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Mor aicea. Cea mai România chestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi91 Postat Iulie 4, 2021 Autor Share Postat Iulie 4, 2021 Acum 1 oră, cinezicealae a spus: E unu spre Maracineni la cateva sute de metri pe dreapta, dupa ce iesi din intersectia de la mall. http://ghidautoservice.ro/service/elmar-service-moto-calea-campulung/ N-am fost la el ca pleca omul in vacanta cand i-am zis sa-mi schimbe anvelopele. Nevasta-sa e colega cu a mea si cand i-am sunat m-a refuzat. Nu stiu ce face, daca face, cat de bine face... doar ca trec zilnic pe langa ei cand ma duc la atelier si vad actiune acolo. E clar, dacă te au refuzat, fără un motiv concret, nu sunt de luat în seamă. Părerea mea. Am trecut și eu pe acolo, de multe ori, dar am văzut doar mașini. Înseamnă că e greu la noi cu doua roti...mergem spre capitala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Nu m-a refuzat fara motiv. Pleca omul in vacanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Ia legatura cu Geo Talibanu 0727 927 580 ,e din Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi91 Postat Iulie 5, 2021 Autor Share Postat Iulie 5, 2021 Acum 4 ore, Gabi24 a spus: Ia legatura cu Geo Talibanu 0727 927 580 ,e din Pitesti. OK. Mersi. O sa l sun. Unde are garajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate