Turcea Cosmin Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Parerii despre KXD PRO 125CC 4T??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 off topic - La noi se da buna ziua inainte, da' no. on topic - Salut. Exact asa are si fiul meu. Eu zic ca isi face treaba pentru un incepator la banii pe care ii face. Daca sunt probleme, piesele sunt si sunt ieftine si e usor de reparat. Da, nu are suspensii de firma si nu trage ca una de firma consacrata, dar nu asta cauti cand o cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turcea Cosmin Postat Iulie 5, 2021 Autor Share Postat Iulie 5, 2021 1 oră în urmă, Patrick_M a spus: off topic - La noi se da buna ziua inainte, da' no. on topic - Salut. Exact asa are si fiul meu. Eu zic ca isi face treaba pentru un incepator la banii pe care ii face. Daca sunt probleme, piesele sunt si sunt ieftine si e usor de reparat. Da, nu are suspensii de firma si nu trage ca una de firma consacrata, dar nu asta cauti cand o cumperi. Salut, e prima oara cand intru pe acest site, si nu stiu cum functioneaza. Multumesc anticipat pentru raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 In primul rand motoreta este destinata copiilor sau oamenilor scunzi. Vad mult adulti care se chinuie sa se dea cu ele si se mira care cedeaza cadru si suspensiile. Piese exista dar nu tot din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 (editat) pentru kinderi e OK la banii astia ca una de firma e de cel putin trei ori mai scumpa .... PS. dar daca rasfoiesti forumul, a mai fost dezbatuta aceasta problema de cateva ori Editat Iulie 6, 2021 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate