ionutpm Postat August 16, 2021 Share Postat August 16, 2021 5 August: "Un milionar grec a vrut să șteargă urmele unui accident mortal din Bulgaria venind în România" "Accidentul a avut loc în noaptea de 30 iulie, în Bulgaria. Atunci, un cetățean grec a lovit mortal un motociclist. A vrut să ascundă fapta, așa că a luat trupul neînsuflețit al motociclistului și motorul și le-a ascuns într-un șanț peste care a pus câteva crengi. Vreme de două zile l-au căutat prietenii motociclistului pe acesta. Într-un final, l-au găsit, însă fără suflare. La fața locului au descoperit și bucăți din autoturismul avariat." Detalii: https://www.9am.ro/stiri/Social/349586/un-milionar-grec-a-vrut-sa-stearga-urmele-unui-accident-mortal-din-bulgaria-venind-in-romania.html 13 August: "Milionarul grec acuzat că a ucis un motociclist a scăpat de extrădare din cauza unor chichițe birocratice" Milionarul grec acuzat că a ucis un motociclist și a încercat să șteargă urmele accidentului este liber. Magistrații bucureșteni i-au ridicat până și controlul judiciar. De asemenea, au respins extrădarea pentru că autoritățile din Bulgaria nu au trimis mandatul în limba greacă, iar avocata inculpatului a spus că omul nu înțelege acuzațiile. Situația este putredă fiindcă afaceristul poate răspunde la întrebările jurnaliștilor în românește. Detalii: https://www.9am.ro/stiri/Social/349857/milionarul-grec-acuzat-ca-a-ucis-un-motociclist-a-scapat-de-extradare-din-cauza-unor-chichite-birocratice.html? Noi ne plangem pe forum ca JUSTITITA nu isi face treaba si ca procesele dureaza ani de zile cand avem aici dovada clara ca JUSTITITA a luat "masuri" intr-o saptamana. Nu stiu de ce am impresia ca partea cu "milionar" a avut o oarecare importanta in procesul de judecata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 16, 2021 Share Postat August 16, 2021 sa imi bag ... si in justitia din romania si in grecul pul,,, ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 17, 2021 Share Postat August 17, 2021 5 hours ago, GoodKat said: Dubios cum erorile astea judiciare apar preponderent in cazul oamenilor cu bani, nu? Ce jeguri umane, atat magistratii cat si mizeria asta umana. Totul merge pe principiul mortul de la groapa nu se mai intoarce, asa ca de ce sa nu scoatem un ban de la astia bogati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat August 17, 2021 Autor Share Postat August 17, 2021 Si totusi, cazul este unul si mai "special": - A fugit de la locul accidentului - A incercat sa ascunda urmele - Poate consumase alcool/droguri la momentul respectiv - Vorbeste romana si la judecata pretinde ca nu Ar trebui inchis 30 de ani si el si judecatorul/judecatorii care au dat aceasta "sentinta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate