vik55 Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Sal. Un bors adevarat in Delta la Dunavatul de jos s_ar inscrie cineva ??? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Eu ma bag. Zi unde si la ce ora ne vedem pentru plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Share Postat Septembrie 3, 2021 Sal . Vb in seara asta cand iau o decizie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Pai ia si tu decizia mai repede, ca sa stiu ce program imi fac maine :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Share Postat Septembrie 3, 2021 Ok man ne vedem la 8 :45 pt o cafea si decolarea la 9 ,,, ultima benzinarie pe theodor pallady parca Mall . Bagam pana la Dragalina si apoi Slobozia . Man o confirmare sa stiu daca ne asteptam in benzinarie . Seara buna . * Sau un nr de tel pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Vin si io sa invart roata, benzinaria e MOL Ora 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Mers pe autostrada???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Share Postat Septembrie 3, 2021 Scz ,, Mol acum am vazut am scris Mall ,,, da din pacate pana la Dragalina apoi spre Slobozia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Ne vedem maine dimineata! Putem baga DN3 in loc de A2....si intoarcere pe larg, sud pe la Adamclisi si bac la Chiciu. Depinde cat esti dispus sa stai pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Share Postat Septembrie 3, 2021 Man poate la intoarcere nicio problema ,, puse cap la cap sunt aprox. 650 + / - castigam ceva timp dimineata , dar vb maine in benzinarie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Drum bun și fără incidente, băieții! Dacă se mai reprogrameaza, vreau și eu o tura în delta. Sa puneți poze cu peștii, de preferabil aia din farfurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Share Postat Septembrie 3, 2021 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zen101 Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Salutare, ma bag si eu maine. Ne vedem la 9 in benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 3, 2021 Autor Share Postat Septembrie 3, 2021 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 Buna dimineata. Intru si eu in joc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 Executat plimbare. Lunga, fratiorilor... Noroc ca s-a mers foarte bine si intins ca altfel ne prindea noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 (editat) Editat Septembrie 4, 2021 de d a n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zen101 Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 1 oră în urmă, d a n a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate