axelluca Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Salut. Am intrat pe forumul acesta pentru a pune niste intrebari. Mi am luat recent o yamaha yzf r125 si vreau sa ii pun o toba sc project sau akrapovic. Din pacate nu stiu de unde pot sa le cumpar si cand le caut pe net gasesc doar site-uri din alte parti. Ma puteti ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviddd Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Vrei toba originala, cu omologare sau fake ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelluca Postat Septembrie 25, 2021 Autor Share Postat Septembrie 25, 2021 Originala cu omologare as vrea,desi nu ma prea intereseaza decat sa sune bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 25, 2021 Admin Share Postat Septembrie 25, 2021 Și pe cei de la RAR tot bine îi interesează să se audă. Caută tobă omologată pentru motorul tău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelluca Postat Septembrie 26, 2021 Autor Share Postat Septembrie 26, 2021 Asta e ideea ca nu gasesc nicaieri. Gasesc in strainatate si este una singura pe olx care zici ca a trecut printr un razboi mondial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate