mihai c Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 error 1020 etc de citeva zile incoace asta inseamna oare ban Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Inseamna ca ai avut posturi deranjante si se strage surubul . Momentan mai poti sa intri pe situri unde esti blocat , daca schimbi browser-ul sau alte artificii usoare . Curand nu o sa mai mearga nici asa . Eu nu mai pot sa intru pe multe site-uri de peste o saptamana , decat cu gimnastica de logare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 E posibil sa fie ceva pe tara sau pe regiune. Eu am reusit sa intru din Strabourg. Incercati sa folositi un vpn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Cu adresa IP de Romania nu merge, cu adresa IP de Belgia merge. Dap, e pe regiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dfx Postat Octombrie 12, 2021 Share Postat Octombrie 12, 2021 asta e deja bulangeala si rasism , ce administratori ordinari .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate