Sari la conținut

Probleme Jawa 250


cristians
 Share

Postări Recomandate

Va salut . sunt posesorul unei jawa 250 an 1961, din mai anul curent. am reusit sa o reconditionez, iar acum m-am impiedicat de instalatia electrica. mai precis am rezolvat luminile , frana, semnalizarea, clacson, dar ma intriga faptul ca nu este un punct zero al contactului, ceea ce inseamna ca toate stau permanent sub tensiune inclusic bobina. intreb daca e normal si nu provoaca deranj-consum baterie, scurt circuit-sau poate nu am facut cum trebuie legaturile. apropo instalatia este cumparata noua de la cehi si are si schema de legaturi. daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ii multumesc anticipat. o sa pun si poze cu ea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v changed the title to Probleme Jawa 250

Buba asta o stiu din tinerete, de cand am luat primul CZ 250 Sport, era deranjant sa auzi cum claxoneaza ori se joaca la lumini orice binevoitor! Asa ca, in cel mai simplu mod oltenesc, am inserat pe firul care vine de la baterie (30) un intrerupator simplu (on/off) ascuns incat sa stiu doar io unde este, dar sa imi fie usor sa-l manevrez, fara sa fiu nevoit sa demontez motocicleta! Incearca! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta o poti face si daca ai acel comutator sub saua pasgerului sau chiar a ta...scoti cheia si apoi cobori la vale...ai de toate, dar cand parchezi si nu vrei ca puradeii sa-ti lesine bateria, actionezi butonul ascuns! Acum ai prins ideea, Dorele?! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mno, daca neamtu' a gandit mai bine decat cehu', nu-i treaba mea...dar stiu sigur ca merg cu un astfel de intrerupator din primul an dupa ce am luat primul CZ...si e ceva vreme de-atunci!🤭

O singura data mi s-a prajit acel intrerupator, fiind subdimensionat, un microintrerupator gasit pe la magazinul Dioda, de pe Victoriei (!)...dar am pus altul de auto, si n-a mai crapat! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...