KNO3 Postat Octombrie 31, 2021 Share Postat Octombrie 31, 2021 Salutare. Cine are BMW r ninet? Poate mai distram despre lucruri utile pentru ele, experiențe etc. De exemplu, eu aș vrea să știu ce soluție pentru bagaje folosiți? Topcase, sidecase, rucsac, tankbag, cu care vă descurcați mai bine pe rninet la un drum mai lung de o zi? Și pentru că tot e făcut rninet să fie customizat, ce ați modificat la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2021 Share Postat Octombrie 31, 2021 daca tot ai inceput topicul dc nu incepi tu cu povestea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KNO3 Postat Octombrie 31, 2021 Autor Share Postat Octombrie 31, 2021 (editat) De ce nu? La rninet-ul meu am pus capace Roland Sands la cilindri, tot din același set capace la rezervoarele pentru lichide de pe ghidon și piesa rotundă care prinde sticla farului. Și i-am mai pus un parbriz. Editat Octombrie 31, 2021 de KNO3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate