Sari la conținut

KNO3

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de KNO3

  1. Salutare, a încercat cineva modelul acesta? https://mintech.ro/Sistem-de-navigatie-moto-Mintech-C5 Seamănă sau e identic cu cel dintr-o poză de mai sus. Sunt curios de impresii în utilizare.
  2. Frumoasa tura si pozele. Ai mers singur?
  3. KNO3

    Manusi de vara, recomandari?

    Poate intereseaza pe cineva: dupa o vara de folosire a manusilor Alpinestars Copper s-au comportat bine si nu s-a stricat nimic la ele. Pana acum sunt foarte multumit.
  4. Ok multumesc, asta se potriveste cu ce stiam si eu. O sa ma uit ce au la Himalaya si Decathlon.
  5. Am avut o casca flip-up Schuberth C3 alba si am folosit-o vreo 6-7 ani. Era silentioasa si toate mecanismele, inclusiv butoanele pentru vizorul de soare si pentru deschidere au functionat fara probleme, pinlock-ul si-a facut bine treaba. Daca ar fi sa critic ceva, ar fi butonul de coborare a vizorului de soare, pentru ca e mai greu de miscat cu manusi. Am vandut-o cand mi-am schimbat si motorul, pentru ca m-am plictisit de ea, desi nu avea vreo problema. Mi-am dat seama insa ca o foloseam extrem de rar cu partea din fata deschisa. Urmatoarea casca m-am hotarat sa o iau fara deschidere, am gasit o oferta buna la un Schuberth S2, integral, pe care il am acum. Se comporta la fel de bine ca prima, dar o port rar pentru ca am mai luat si un Shoei pe care il folosesc prin oras.
  6. Dacă tot ați vorbit de șosete, ce recomandați de purtat vara pe căldură în cizme moto, când mergi mai mult?
  7. De ce nu? La rninet-ul meu am pus capace Roland Sands la cilindri, tot din același set capace la rezervoarele pentru lichide de pe ghidon și piesa rotundă care prinde sticla farului. Și i-am mai pus un parbriz.
  8. Salutare. Cine are BMW r ninet? Poate mai distram despre lucruri utile pentru ele, experiențe etc. De exemplu, eu aș vrea să știu ce soluție pentru bagaje folosiți? Topcase, sidecase, rucsac, tankbag, cu care vă descurcați mai bine pe rninet la un drum mai lung de o zi? Și pentru că tot e făcut rninet să fie customizat, ce ați modificat la el?
  9. KNO3

    Manusi de vara, recomandari?

    Pana la urma am luat niste manusi Alpinestars Copper, negre, de la bikermag.ro , dupa ce am incercat sa comand la nordicamoto.ro, unde insa nu aveau moelul in stoc. A fost bine ca m-am dus la magazin, in Bucuresti, pentru ca desi alesesem masura L, mi s-au potrivit mai bine M. Azi le-am folosit prima data. Mi se par comode, usor de pus si destul de aerisite. Acum sa vedem si cum rezista.
  10. KNO3

    Manusi de vara, recomandari?

    Revit se gaseste la vreun magazin din Bucuresti? Treaba cu touchscreen e misto. Desi poti adapta si manusi fara asa ceva, exista niste chestii care se lipesc pe deget (am incercat, sunt ok la folosit dar dupa un timp se dezlipesc) sau un fir conductor care se coase (inca nu am incercat).
  11. KNO3

    Manusi de vara, recomandari?

    Multumesc! Daca mai aveti sugestii, va rog.
  12. Salutare, manusile mele de vara Dainese s-au rupt dupa vreo 7 ani de folosire . Mai exact s-a rupt pielea chiar in palma, acolo unde se sprijina mana pe ghidon. As vrea sa cumpar o pereche de manusi bune de vara, poate cineva sa-mi recomande o pereche? Ideea e sa se ventileze bine, ca prin oras poate sa fie foarte cald, dar sa fie si solide si cu protectii bune. Si eventual un magazin in Bucuresti unde sa le gasesc?
  13. KNO3

    Triumph

    Cunosc (oarecum) unul singur, cu care nu am mai vorbit de peste un an. Deci nu va bazati pe mine sa aduc Triumphisti.
  14. KNO3

    Triumph

    S-o stapanesti sanatos! Cat despre intalnire, de ce nu? Dar ar trebui repede, ca se strica vremea.
  15. @Atlas: Nu cumva erai ocupat sa tii globul pamantesc pe umerii tai? Ar fi pacat sa-ti distragem atentia de la asa treaba importanta... @Ceilalti: Multumesc pentru raspunsuri.
  16. KNO3

    Triumph

    Nu stiu cat e de inalt Sprint ST, dar despre Street Triple pot sa-ti spun ca pozitia e foarte comoda si destul de joasa. Eu la 1,81 m nu trebuie sa intind piciorul ca sa il sprijin in pamant. Deci cred ca si daca esti ceva mai mic nu vei avea probleme.
  17. Frumos proiectul, hai cu pozele sa vedem ce-ai mai facut.
  18. Foarte frumos lucrat, felicitari!
  19. Eu inteleg ca-ti place sa mergi la risc, dar fa-o undeva pe circuit inchis. Macar acolo sunt mai putine sanse ca riscul tau sa devina ghinionul altuia.
  20. KNO3

    Triumph

    Parerea mea e ca arata mai bine cu coverul pe instrumentele de bord - chestie de gust. Nu am mers fara el ca sa iti pot spune daca are sau nu o influenta asupra curentului de aer la viteza mai mare. Asa ca va trebui sa incerci si cu si fara.
  21. KNO3

    Triumph

    Eu zic sa pui lichid cat spune in manual. Nu pot sa ma uit acum la a mea (e la service). Oricum nu e o problema daca ar da pe afara, pentru ca rezervorul are un prea plin - un furtun care duce undeva sub motor si daca depaseste maximul curge pe acolo direct pe asfalt..
×
×
  • Creează nouă...