ianachim Postat Noiembrie 2, 2021 Share Postat Noiembrie 2, 2021 prea frumos afara si inca cald pentru o ultima tura pe insula asa ca nu am ratat momentul pasul republica inca inchis asa ca la dus am mers pe shipka si nu a avut dece sa mi para rau pentru deviere doua zile pe drum si doua de fun pe o insula aproape pustie apa rece dar pentru SUP perfecta mai ales ca neoprenul de 2.5 face minuni plaje pustii .... taverne parasite... pisici cu duimul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 foarte frumos, ai facut pofta nevestii de un thassos si abia ce am fost in septembrie. si chiar mi-a placut ca a fost mai liber si chill fara aglomeratia de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 @ianachim, la mine o parte din imagini apar negru & negru! De exemplu: Și e păcat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 7 minute, ENEOS a spus: @ianachim, la mine o parte din imagini apar negru & negru! De exemplu: Și e păcat... vad si eu ca nici o poza din drona nu mi a afișat o...sa fie oare prea mari??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Hai sa-ti poluez si eu topicul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Decembrie 18, 2021 Share Postat Decembrie 18, 2021 N-am fost niciodată pe vremea asta. Găsești deschis ceva hoteluri, taverne, pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 18, 2021 Autor Share Postat Decembrie 18, 2021 Acum 5 ore, September a spus: N-am fost niciodată pe vremea asta. Găsești deschis ceva hoteluri, taverne, pe undeva? pe vremea asta adica acum de craciun sau cand am fost eu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Decembrie 18, 2021 Share Postat Decembrie 18, 2021 Când ai fost tu în noiembrie. In general vorbind. Mergând la întâmplare prin localități, sunt deschise măcar tavernele folosite de localnici? Dar hotelurile cum? În afară de alea mari care probabil sunt deschise tot timpul și le găsești pe booking. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 18, 2021 Autor Share Postat Decembrie 18, 2021 (editat) Acum 6 ore, September a spus: Când ai fost tu în noiembrie. In general vorbind. Mergând la întâmplare prin localități, sunt deschise măcar tavernele folosite de localnici? Dar hotelurile cum? În afară de alea mari care probabil sunt deschise tot timpul și le găsești pe booking. Gasesti insa depinde de vreme cam o taverna prin sat insa insula este dementiala asa goala hotelurile mari erau inchise in port era ceva deschis Editat Decembrie 18, 2021 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate