Erik Serban Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Salut! Sunt incepator si m-am apucat recent sa reconditionez o mobra,numai ca am gasit o problema. Placutele de ambreiaj patineaza,asa ca am cumparat unele noi, dar inainte de a desface motorul,as vrea sa intreb daca imi puteti explica ce trebuie sa fac si cum trebuie sa fac. Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 13, 2021 Share Postat Decembrie 13, 2021 Ce mobra e? Sau e Mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Decembrie 13, 2021 Share Postat Decembrie 13, 2021 Dai jos capacul motorului de pe partea dreaptă, o să găsești ceva ca în poza atașată. Desfaci piulițele, scoți ”sandwișul” și pui discurile noi. Nu e mare lucru, mai greu e să pui capacul la loc, ai acolo niște arculețe care cer atenție. Schimbă și garnitura de etanșare cu ocazia asta. Recomand să te asiste cineva care a mai făcut treaba asta. Altfel riști să nu mai schimbi vitezele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erik Serban Postat Decembrie 13, 2021 Autor Share Postat Decembrie 13, 2021 Multumesc @Muretto Grundieg. Desigur nu il voi desface singur,ma va ajuta tata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate