Tiberiu Vaida Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 (editat) Bună ziua. Dețin o Honda CBR 125 si am o problema la ea: nu-mi intră în N (liber), nu mi se aprinde in bord martorul N, dar am curent . Va rog, ajutați-mă! Editat Februarie 3, 2022 de Kristian K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 Daca nu iese pe neutru e normal sa nu se aprinda nici becul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviddd Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Salut, cel mai probabil nu o sa rezolvi problema asta aici pe forum. A mai avut un prieten problema asta la un cbr și a făcut-o la mecanic. Cred ca au draci cutiile astea ca și a mea mai face fițe câteodată când vine vorba de 1-N-2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate